10 δημοφιλές πορτοφόλι για κινητά Cryptocurrency 2018 για Android και iOS

Ενώ υπάρχουν πολλοί τύποι λύσεις αποθήκευσης crypto, Ένα κινητό πορτοφόλι, πιθανότατα, είναι η πιο ελκυστική επιλογή λόγω της απλότητας και της ευκολίας του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε μια εφαρμογή της επιλογής σας και να περάσετε από μια γρήγορη διαδικασία εγγραφής. Σε αυτό το άρθρο, θα καθορίσουμε το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για κινητά για Android και iOS σύμφωνα με τα ακόλουθα σημαντικά κριτήρια:

Αποποίηση ευθυνών! Παρά όλα τα πλεονεκτήματα, δεν συνιστάται η χρήση κινητών πορτοφολιών, εάν έχετε μεγάλο αριθμό κρυπτογράφησης, καθώς τα χρήματά σας ενδέχεται να διακυβευτούν σε περίπτωση επίθεσης εισβολής. Οι σοβαροί επενδυτές πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν πορτοφόλια υλικού ή να εκτυπώσουν ένα πορτοφόλι χαρτιού για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Electrum

Μια από τις καλύτερες προσφορές στην αγορά είναι αναμφίβολα, Electrum Πορτοφόλι που χαρακτηρίζεται από ισχυρή ασφάλεια, άψογη φήμη, ταχύτητα και άνεση. Ενώ θεωρείται ο ιδρυτής των κρυπτογραφικών πορτοφολιών, το πορτοφόλι της Electrum διαθέτει εφαρμογές για κινητά για τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα.

Πορτοφόλι Bitcoin

Πορτοφόλι BitcoinΕικόνα από το blockchain.com

Το πορτοφόλι Bitcoin είναι μια εξαιρετικά απλή λύση για αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι P2P. Αυτό είναι ένα πορτοφόλι για κινητά μόνο για Bitcoin που μπορεί να είναι υποτιμητικό για όσους θέλουν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους με πολλά altcoins. Ωστόσο, αυτό είναι το παλαιότερο πορτοφόλι για κινητά στην αγορά που έχει ακόμα πολλά να προσφέρει (συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης NFC, πληρωμών εκτός σύνδεσης κ.λπ.).

Μια τέτοια φιλική προς το χρήστη προσέγγιση φαίνεται πάντα να υπονομεύει την ασφάλεια. Βασικά, κάθε άτομο που έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας κλειδιά μπορεί να χρησιμοποιήσει το πορτοφόλι σας. Επιπλέον, δεν υπάρχει σαφής λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εάν η συσκευή σας χαθεί.

Τζαξ

Το Jaxx είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμο τόσο για Android όσο και για iOS. Εκτός από αυτές τις εκδόσεις για κινητά, το Jaxx διαθέτει επίσης επέκταση Google Chrome. Το πορτοφόλι εμφανίστηκε στην αγορά πριν από τέσσερα χρόνια και σχεδιάστηκε από έναν από τους συνιδρυτές της Ethereum. Από τώρα, το Jaxx υποστηρίζει σχεδόν 70 altcoins. Έχει μια πολύ φιλική προς τους αρχάριους διεπαφή και γι ‘αυτό το Jaxx είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε άπειρους εμπόρους.

Υπάρχει μια κατ ‘αποκοπή χρέωση σε κάθε συναλλαγή που εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κρυπτογράφηση. Η Jaxx δεν σας χρεώνει τίποτα, καθώς όλα τα τέλη συναλλαγής κατατίθενται απευθείας στο δίκτυο. Υπήρξαν κάποια παράπονα σχετικά με τα σφάλματα ασφαλείας της Jaxx.

Πορτοφόλι Coinomi

ΚοινόμιΕικόνα από την Coinomi

Το Coinomi Wallet είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους τους χρήστες που θέλουν να αποθηκεύσουν πολλά νομίσματα ταυτόχρονα – είναι η υποστήριξη a επιβλητικός αριθμός περιουσιακών στοιχείων (110+ κρυπτονομίσματα). Ιδρύθηκε το 2015, το Coinmoni ήταν ήδη ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin Android το 2011 και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ασφάλεια (κρυπτογράφηση πορτοφολιών, πλήρης ανωνυμία εφάπαξ δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας), οπότε μπορεί να είναι το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin (Android και iOS). Η εφαρμογή είναι δωρεάν – πληρώνετε μόνο σε ανθρακωρύχους. Διαθέτει επίσης τη δική του ανταλλαγή, αλλά υπήρχαν ορισμένες αρνητικές αναφορές που σχετίζονται με αυτήν την ανταλλαγή.

Airbitz

AirbitzΕικόνα από την Airbitz

Η Airbitz είναι το νεότερο πορτοφόλι σε αυτά τα δέκα, αλλά είναι ήδη υποψήφιος για να ανακηρυχθεί το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για κινητά το 2017 και το 2018. Αυτή η εφαρμογή κέρδισε γρήγορα την αναγνώριση λόγω της υψηλού επιπέδου ασφάλεια και μεγάλη έμφαση στην ιδιωτική ζωή. Μόνο οι χρήστες έχουν πρόσβαση στη συναλλαγή τους, η οποία δεν αποκαλύπτεται ούτε στην Airbitz ούτε σε τρίτο μέρος. Ομοίως με άλλες ανταλλαγές, δεν ορίζεται καμία χρέωση – χρεώνεστε μόνο από το δίκτυο Bitcoin. Όπως ίσως έχετε ήδη μαντέψει, αυτό το πορτοφόλι δεν υποστηρίζει κρυπτονομίσματα εκτός από το BTC, οπότε οι θαυμαστές του altcoin θα πρέπει να αναζητήσουν μια άλλη λύση αποθήκευσης.

Πράσινη διεύθυνση

Όπως και η Airbitz, το GreenAddress είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin για κινητά που νοιάζεται για το απόρρητό σας, κάνοντάς σας το μόνο κάτοχος ιδιωτικών κλειδιών, ενεργοποιεί το 2FA και υποστηρίζει την επικύρωση SPV. Επιπλέον, προσφέρει πολλαπλές υπογραφές που απευθύνονται ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας.

Μυκήλιο

Το μυκήλιο είναι μια εφαρμογή για κινητά για την αποθήκευση κρυπτογράφησης που διαθέτει μεγάλο αριθμό εργαλείων που μπορεί να φαίνονται λίγο υποτιμητικά για αρχάριους. Είναι το Mycelium το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για Android; Αυτό το έργο υπάρχει από το 2008 και επί του παρόντος υπάρχει μεγάλος αριθμός προγραμματιστών πίσω από αυτήν την εφαρμογή που έρχονται συνεχώς με νέες καινοτομίες. Αυτό το πορτοφόλι μόνο Bitcoin χρησιμοποιεί πρωτόκολλο Bit ID και απαιτεί από εσάς να ορίσετε ένα PIN για αγορά / πώληση BTC στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mycelium προσφέρει επίσης υποστήριξη για τα προαναφερθέντα πορτοφόλια υλικού. Όσον αφορά τα τέλη, η ίδια η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε την προμήθεια των ανθρακωρύχων.

Πορτοφόλι Infinito

Το Infinito Wallet είναι μια λύση πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων η οποία είναι διαθέσιμη για πολλές πλατφόρμες. Υποστηρίζει σχεδόν καθόλου altcoins που μπορείτε να σκεφτείτε μαζί με όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα που είναι ήδη αρκετά για να το καταστήσετε ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin Android. Αυτό το καθολικό πορτοφόλι, ενώ προσφέρει ευέλικτους μηχανισμούς αποθήκευσης, χαρακτηρίζεται επίσης από υψηλό επίπεδο ασφάλειας (το πορτοφόλι δεν διατηρεί κανένα από τα δεδομένα συναλλαγών σας) και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Η μόνη ουγγιά κριτικής μπορεί να κατευθύνεται στην έλλειψη 2FA που μπορεί να είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για όσους είναι εξαιρετικά προσεκτικοί για την ασφάλεια των κεφαλαίων τους.

Ούτε

Το Bither είναι μια μοναδική επιλογή, καθώς αυτή η εφαρμογή διαθέτει ταυτόχρονα δύο mods. Ενώ Το κρύο πορτοφόλι Bither χρησιμεύει ως αντίγραφο ασφαλείας, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι που διαθέτει κρυπτογραφημένα ιδιωτικά κλειδιά και τα λεγόμενα «μόνο ρολόι». Ομοίως με το προαναφερθέν πορτοφόλι Bitcoin, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να ξεκινήσετε την εκτέλεση συναλλαγών. Το Bither επιτρέπει επίσης στους χρήστες του σε τιμές από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής.

Δωρεάν παλέτα

Αυτή είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί στο Εσθονία που υποστηρίζει τα ακόλουθα νομίσματα:

  • BTC
  • ETH
  • ΣΚΥΛΟΣ
  • LSK
  • XMR.

Αυτή η εφαρμογή απαιτεί τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε εύκολα την πρόσβαση στα χρήματά σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε αντίθεση με την πλειονότητα των προαναφερθέντων πορτοφολιών, διατηρεί στην πραγματικότητα τα προσωπικά κλειδιά του πελάτη, τα οποία ενδέχεται να έχουν μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας.

Νομισματική βάση

Νομισματική βάσηΕικόνα από το Coinbase

Τέλος, εδώ είναι η επίσημη εφαρμογή του κορυφαίου fiat-to-crypto με έδρα τις ΗΠΑ, το οποίο αποθηκεύσαμε για τελευταία φορά. Πορτοφόλι Coinbase είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, αλλά ταυτόχρονα, τα πολλά ισχυρά μέσα του, για επενδυτές (πολλαπλές υποθέσεις, πληρωμές με καθυστέρηση και ούτω καθεξής).

Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε χώρο αποθήκευσης εκτός σύνδεσης εάν πρόκειται για μεγάλα χρηματικά ποσά. Σε κάθε περίπτωση, το Coinbase είναι το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για κινητά εκεί έξω, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί από το γεγονός ότι έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο Play Market (δείτε τον παρακάτω πίνακα) με περισσότερες από 140.000 κριτικές. Κατατάσσεται επίσης καλύτερα με τους χρήστες. Ωστόσο, η εφαρμογή δέχτηκε κριτική από ορισμένους χρήστες που ανέφεραν ότι το πορτοφόλι μπορεί να παρακολουθεί τις συνήθειες των χρηστών για δαπάνες.