Δημοφιλή πορτοφόλια NEM: Πού να αποθηκεύσετε το NEM;

Πού να αποθηκεύσετε το δικό σας ΝΕΜ Κρυπτογράφηση XEM; Ας δούμε τα κορυφαία πορτοφόλια NEM που διασφαλίζουν την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων και των ιδιωτικών κλειδιών σας και σας παρέχουν μια εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

Το NEM (New Economy Movement) είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα Blockchain για προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας έτοιμα εργαλεία και εργαλεία. Το εγγενές διακριτικό του, το XEM, είναι ένα από τα κορυφαία 20 παγκόσμια κρυπτονομίσματα και πρόσφατα έλαβε μεγάλη προσοχή από ειδικούς σε κρυπτονομίσματα. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση και να αγοράσετε μάρκες XEM, είναι καιρός να βρείτε το καλύτερο ψηφιακό πορτοφόλι NEM – έχουμε ετοιμάσει ορισμένες οδηγίες για εσάς, καθώς και τη λίστα με τις καλύτερες επιλογές πορτοφολιού NEM.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για το NEM?

Όταν αναζητάτε ένα πορτοφόλι για την αποθήκευση κρυπτογράφησης, πρέπει να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες πτυχές:

  • Συμβατότητα. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το επιλεγμένο πορτοφόλι υποστηρίζει XEM ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα που πρόκειται να αποθηκεύσετε. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σύστημα και η συσκευή σας μπορούν να εκτελέσουν αυτήν την εφαρμογή πορτοφολιού.

  • Ασφάλεια. Το καλύτερο πορτοφόλι για την αποθήκευση NEM είναι αυτό που σας κρατά ασφαλή περιουσιακά στοιχεία. Η παραβίαση είναι πάντα ένας κίνδυνος όταν διαθέτετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, οπότε διαβάστε κριτικές για τη φήμη του, μάθετε πού υπάρχουν τέτοιες λειτουργίες όπως η κατοχή των δικών σας ιδιωτικών κλειδιών και ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

  • Υποστήριξη πελατών. Θα μπορείτε να λάβετε βοήθεια το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση τεχνικών ζητημάτων; Ελέγξτε τη φήμη του πορτοφολιού και διαβάστε κριτικές.

  • Χαρακτηριστικά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Εάν το πορτοφόλι διαθέτει αξιοπρεπείς δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, θα μπορείτε να ανακτήσετε τα χρήματα σε περίπτωση απώλειας πρόσβασης.

  • Ανάπτυξη και ενημερώσεις. Μάθετε ποια είναι η ομάδα που στέκεται πίσω από το πορτοφόλι και αν ενημερώνει τακτικά το πορτοφόλι – είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια.

NEM NanoWallet

Αυτό είναι το καλύτερο πορτοφόλι για ΝΕΜ από το σημείο προσβασιμότητας και λειτουργικότητας: Το Nano Wallet είναι συμβατό με πολλές πλατφόρμες (Windows, Mac, Linux) και επιτρέπει τη διαχείριση λογαριασμού και ψηφιδωτών XEM. Εκτός αυτού, μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε οποιαδήποτε διεύθυνση ή χώρο ονομάτων. Η πλατφόρμα διαθέτει άμεσες ανταλλαγές που τροφοδοτούνται από το Changelly – μια βολική επιλογή για καθημερινή χρήση.

Το πορτοφόλι είναι εύκολο στη χρήση: μπορείτε να έχετε λογαριασμούς πολλαπλών υπογραφών και πολλαπλών χρηστών στην αλυσίδα και από τον Δεκέμβριο του 2017 υποστηρίζει Ενσωμάτωση TREZOR για την εξασφάλιση των διακριτικών σας. Αν και το Nano Wallet είναι το καλύτερο πορτοφόλι NEM για Windows, δεν είναι βολικό για φορητές συσκευές.

Διεπαφή πορτοφολιού NEM NANOΕικόνα από το Nano Wallet

Κινητό πορτοφόλι NEM

Όταν πρόκειται για το καλύτερο πορτοφόλι NEM, οι συσκευές Android και iOS υποστηρίζουν λογισμικό NEM Mobile Wallet – διαθέτει απλούστερη διεπαφή και πλοήγηση. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και ιδανική για τη διαχείριση των λογαριασμών NEM. Οι επιλογές ασφαλείας είναι μέχρι το σημάδι: η εφαρμογή υποστηρίζει λειτουργίες πολλαπλών υπογραφών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε και να κρυπτογραφήσετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά και άλλα κρίσιμα δεδομένα απευθείας στη συσκευή σας. Η ταχύτητα των συναλλαγών είναι γρήγορη, αν και ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα και σφάλματα.

NCC (πελάτης κοινότητας NEM)

Είστε τυχερός κάτοχος 10.000 XEM και θέλετε να ξεκινήσετε τη συγκομιδή; Το NCC είναι το καλύτερο πορτοφόλι NEM για όσους χρειάζονται προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως συγκομιδή και κατ ‘εξουσιοδότηση συγκομιδή. Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με Windows, Mac και Linux, αλλά πριν την εγκαταστήσετε, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας δεν είναι μολυσμένος από ιούς και ότι χρησιμοποιείτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Δωρεάν παλέτα

Χρειάζεστε το καλύτερο Bitcoin πορτοφόλι σε Android με υποστήριξη Ethereum, NEM και άλλα νομίσματα; Επιλέξτε Freewallet: προσφέρει έξυπνη διαισθητική διεπαφή και εμπειρία για κινητά. Έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Τα στοιχεία αποθηκεύονται σε θησαυροφυλάκια εκτός σύνδεσης – η ασυναγώνιστη ασφάλεια έναντι επιθέσεων είναι εγγυημένη.

  • Εάν χάσετε κατά λάθος τη συσκευή σας, μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό από οποιοδήποτε άλλο gadget Android ή iOS.

  • Είναι δυνατός ο έλεγχος ταυτότητας δύο βημάτων: μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας ή να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση μέσω email ή αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Τι άλλο το καθιστά το καλύτερο πορτοφόλι για το NEM XEM; Η υπηρεσία ανταλλαγής είναι δωρεάν – με έξυπνες συναλλαγές, δεν έχει σημασία ποιο νόμισμα έχετε. Απλώς ρυθμίστε τα νομίσματα που χρειάζεστε ή στείλτε μεταξύ Blockchains χωρίς υπηρεσίες ανταλλαγής.

ΨΥΚΤΙΚΗ

Έτοιμοι να πληρώσετε για την ασφάλεια του εικονικού σας νομίσματος? Στη συνέχεια, το TREZOR είναι το καλύτερο πορτοφόλι νομισμάτων NEM που σας παρέχει πλήρη διαχείριση των ιδιωτικών κλειδιών σας – απλά δεν θα αφήσουν τη συσκευή σας. Πως? Επειδή το TREZOR είναι το φυσικό καλύτερο πορτοφόλι για το NEM – για περίπου 80 $, λαμβάνετε ένα μικρό gadget που χωράει στην τσέπη σας και αποθηκεύει όλους τους κωδικούς πρόσβασης, τα email και τους λογαριασμούς σας. Το TREZOR μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή Mac, Windows και Linux.

Τι πρέπει να χρησιμοποιώ?

Ας συνοψίσουμε και να καταλάβουμε ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι XEM NEM για εσάς.

Πορτοφόλι NEM

Για ποιο λόγο συνιστάται?

Πορτοφόλι NEM NANO

Μια ωραία λύση για χρήστες που χρησιμοποιούν κυρίως υπολογιστή και χρειάζονται ένα ευέλικτο πορτοφόλι με αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών και απόλυτη διαχείριση ιδιωτικών κλειδιών.

Κινητό πορτοφόλι NEM

Όσοι χρησιμοποιούν κυρίως συσκευές iOS ή Android θα βρουν αυτήν την εφαρμογή χρήσιμη και βολική.

NCC

Κάτοχοι XEM που θέλουν να ξεκινήσουν τη συγκομιδή και να αποθηκεύουν μεγάλα ποσά μαρκών.

Δωρεάν παλέτα

Χρήστες κινητών που χρειάζονται μια ευέλικτη και ασφαλή λύση.

ΨΥΚΤΙΚΗ

Κάτοχοι πολλαπλών πορτοφολιών και λογαριασμού που χρειάζονται την απόλυτη ασφάλεια των ιδιωτικών τους κλειδιών.

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από διάφορα δωρεάν και επί πληρωμή πορτοφόλια – επιλέξτε αυτό με μεγάλη έμφαση στην άνεση και την ασφάλεια και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη διαχείριση των νομισμάτων σας.