10 δημοφιλές λογισμικό εξόρυξης Bitcoin 2018

Η εξόρυξη Bitcoin ασχολείται με τον τρόπο επαλήθευσης και επιβεβαίωσης των συναλλαγών στο δίκτυο Blockchain και αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία και εξοπλισμό.

Τι είναι ένα λογισμικό εξόρυξης Bitcoin?

Ένα λογισμικό εξόρυξης Bitcoin λειτουργεί σε συνεργασία με το σχετικό υλικό για την επίλυση υπολογιστικών αλγορίθμων στο δίκτυο και την εκτέλεση αυτών των συναλλαγών.

Βήματα για να γίνετε ανθρακωρύχος Bitcoin

Το να γίνετε Bitcoin miner συνεπάγεται την απόκτηση του καλύτερου λογισμικού εξόρυξης Bitcoin. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

  1. Αποκτήστε το κατάλληλο υλικό εξόρυξης Bitcoin

  2. Αποκτήστε το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin

  3. Ρυθμίστε τα πορτοφόλια σας Bitcoin

  4. Ξεκινήστε την εξόρυξη

Ποιος παράγοντας πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν από την εξόρυξη

Η εξόρυξη δεν είναι μικρό επίτευγμα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για μερικά από τα καλύτερα λογισμικά εξόρυξης Bitcoin για Windows. Πριν γίνετε ανθρακωρύχος, πρέπει να κάνετε έρευνα και στρατηγική. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένοι παράγοντες κατατάσσονται σε υψηλό βαθμό στην κλίμακα προτίμησης και πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη αυτούς τους παράγοντες.

Στην ουσία, τι πρέπει να λάβετε υπόψη?

  1. Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας

  2. Το κόστος του εξοπλισμού εξόρυξης Bitcoin

  3. Το κόστος του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin

  4. Το κόστος της ψύξης

  5. Τέλη συναλλαγής

  6. Έξοδα ανθρακωρύχων

Ακούγεται πολύ δουλειά, αλλά πραγματικά δεν είναι. Αφού διευθετήσετε αυτά τα ζητήματα, προχωρήστε σε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά εξόρυξης για Bitcoin και άλλα νομίσματα.

CGMiner

Το CGMiner είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε Linux και κωδικοποιήθηκε στο C. Για περίπου έξι χρόνια τώρα, έχει απολαύσει ευρεία χρήση μεταξύ των ανθρακωρύχων κρυπτογράφησης και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συμβατότητά του. Χρησιμοποιεί μια διεπαφή γραμμής εντολών σε αντίθεση με το GUI. Ωστόσο, παραμένει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Για παράδειγμα, η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας πολύ εύκολες εντολές πληκτρολογίου.

Το CGMiner σχεδιάστηκε για εξόρυξη υλικού, αν και αυτό δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιείτε CPU και GPU. Επίσης, όταν θεωρείτε ότι λειτουργεί το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin 10, το CGMiner πιθανότατα δεν πρόκειται να αναφερθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλά προγράμματα προστασίας από ιούς αποκλείουν τη λήψη. Η έλλειψη GUI μπορεί να είναι αποτέλεσμα για ορισμένους, αλλά δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin.

EasyMiner

Αυτό βασίζεται σε GUI και είναι ιδανικό τόσο για Windows, Linux όσο και για Android. Όπως υποδηλώνει το όνομα, διευκολύνει την εξόρυξη με το διαδραστικό GUI. Όταν το ρυθμίσετε, το λογισμικό βρίσκεται σε προεπιλεγμένη λειτουργία “MoneyMaker” και αυτή η λειτουργία δημιουργεί ένα πορτοφόλι για Litecoins. Εκτός από αυτό, ξεκινά την εξόρυξη χρησιμοποιώντας τη CPU του μηχανήματος αμέσως.

Το EasyMiner χρησιμεύει επίσης ως frontend για λογισμικό εξόρυξης χωρίς GUI όπως το CGMiner και το CPUMiner. Αυτό καθιστά δυνατή την αφιέρωση της CPU και της GPU σας στην εξόρυξη Litecoins ενώ η ASIC είναι αφιερωμένη στο Bitcoin. Ο πίνακας εργαλείων ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία και είναι απίστευτα εύκολο να πλοηγηθείτε, να αλλάξετε την ομάδα εξόρυξης, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις δικτύου και να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες.

BFGMiner

Απλώς σκεφτείτε ένα CGMiner που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ολοκληρωμένα κυκλώματα συγκεκριμένων εφαρμογών (ASIC) και θα καταλήξετε με το BFGMiner. Αυτή η δυνατότητα το καθιστά αναμφισβήτητα το καλύτερο λογισμικό για εξόρυξη Bitcoin. Επίσης, είναι ιδανικό για κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο εξόρυξης SHA256. Όπως και άλλο δημοφιλές λογισμικό εξόρυξης, σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε πολλές ομάδες εξόρυξης.

Επίσης, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε κόστος ηλεκτρικού ρεύματος περιορίζοντας τη σύνδεση όταν μια συγκεκριμένη πισίνα εξόρυξης δεν είναι προσβάσιμη. Είναι επίσης ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα, και όπως το CGMiner, προσφέρει μια διεπαφή γραμμής εντολών. Λόγω του πόσο ευπροσάρμοστο είναι το λογισμικό, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Mac Bitcoin.

Bitcoin Miner

Αυτός ο ανθρακωρύχος είναι διαθέσιμος για Windows 10 και 8.1. Το UI είναι εύκολο στα μάτια και το λογισμικό διαθέτει άλλους παράγοντες που. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η υποστήριξη που παρέχεται σε ομάδες εξόρυξης και η ταχεία υποβολή μεριδίων καθιστούν το ανθρακωρύχος Bitcoin ένα από τα καλύτερα λογισμικά εξόρυξης για το Bitcoin.

BitMiner

Όπως και πολλά άλλα λογισμικά εξόρυξης Bitcoin, το Bitminer κυκλοφόρησε το 2011 και διαθέτει 450.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Το λογισμικό προσφέρει ευελιξία και η χρήση του είναι πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των χρηστών, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερο σε έναν αξιόπιστο ανθρακωρύχο ASIC για να κερδίσετε έδαφος όταν εγγραφείτε.

MultiMiner

Αυτό είναι ένα γραφικό λογισμικό εξόρυξης βασισμένο στη διεπαφή χρήστη. Παρόλο που θεωρείται ένα από τα καλύτερα λογισμικά εξόρυξης για Windows, μπορεί να λειτουργήσει και σε Linux και MacOS. Η εργασία σε αυτές τις πλατφόρμες, ωστόσο, απαιτεί πρόσθετο λογισμικό. Αναμφίβολα, αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης για νέους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τον χώρο εξόρυξης Bitcoin, καθώς προσφέρει φιλικό προς τον χρήστη και διαισθητικό σχεδιασμό.

Βασικά, αυτό το λογισμικό εξόρυξης είναι εξαιρετικό επειδή έχει τη δυνατότητα να διευκολύνει τη διαδικασία. Παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να συνδεθείτε σε μια ομάδα μετά την εγκατάσταση του λογισμικού. Επιπλέον, αυτοί οι πραγματικά συγκεχυμένοι όροι ορίζονται σαφώς σε αυτό το λογισμικό.

Μετά την εγκατάσταση, το λογισμικό εκτελεί αυτόματα σάρωση και στη συνέχεια εντοπίζει το υλικό που χρησιμοποιείται. Στη συνέχεια, το MultiMiner παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό που σχετίζεται με τη διαδικασία εξόρυξης. Το γεγονός ότι μπορεί επίσης να εμφανίσει τα προβλεπόμενα κέρδη σας κάνει το MultiMiner ένα από τα καλύτερα δωρεάν λογισμικά εξόρυξης Bitcoin.

Αν και αυτό το λογισμικό είναι δωρεάν, έχετε την επιλογή να στείλετε το 1% των κερδών που κάνετε από την εξόρυξη στον προγραμματιστή. Δεν είναι υποχρεωτικό και μπορείτε να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή.

BitMinter

Το BitMinter χρησιμοποιεί ειδικές ομάδες εξόρυξης που φέρουν ακριβώς την ίδια ονοματολογία. Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και η διαδικασία πληρωμής καθιστά πιο ελκυστική. Αυτό θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα λογισμικά για την εξόρυξη Bitcoin καθώς υποστηρίζει Windows, Mac και Linux. Αν και λαμβάνετε το λογισμικό δωρεάν, χρεώνεται προμήθεια 1% για την εξόρυξη μαζί τους.

Phoenix Miner

Αυτό Εξόρυξη Bitcoin το λογισμικό είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα. Κυκλοφόρησε επίσης από δύο μέλη της κοινότητας Bitcoin τον Απρίλιο του 2011. Παρέχει επίσης υποστήριξη για RPC, w / LP και MMP. Επιπλέον, ο πυρήνας φορτώνεται αυτόματα και υποσχέθηκε ότι, ανεξάρτητα από την πηγή ενός νέου και πιο αποτελεσματικού πυρήνα, η καλύτερη έκδοση θα υιοθετείται πάντα.

BTCMiner

Πρόκειται για έναν ανθρακωρύχο ανοιχτού κώδικα που προσφέρει δυναμική κλιμάκωση συχνότητας, επιτρέποντας στον ανθρακωρύχο να επιλέγει αυτόματα συχνότητες με υψηλούς ρυθμούς κατακερματισμού. Λειτουργεί επίσης χωρίς λογισμικό ή άδεια χρήσης Xilinx.

Pyminer

Αυτός είναι ένας πελάτης εξόρυξης CPU «getwork» που χρησιμοποιείται για την εξόρυξη Bitcoin. Είναι μια εργαλειοθήκη που βασίζεται σε Python και χρησιμοποιείται για την παροχή μιας εφαρμογής αναφοράς που μπορεί να μελετηθεί. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την εξόρυξη χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, θα πρέπει να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε Bitcoin από την πηγή στον υπολογιστή σας. Παρόλο που το έργο ανακοινώθηκε πριν από 7 χρόνια, εξακολουθεί να είναι αρκετά αργό σε σύγκριση με άλλο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι καθαρό-πύθωνα.

συμπέρασμα

“Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό για την εξόρυξη Bitcoin;” Λοιπόν, αυτή η ερώτηση έχει 10 διαφορετικές απαντήσεις που μπορείτε να επιλέξετε από τώρα. Με βάση το υλικό που διαθέτετε και την κλίμακα της εξόρυξης, μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα λογισμικά.