Ο κύριος αναλυτής της PrimeXBT Kim Chua: Τα θεμελιώδη στοιχεία φαίνονται υπέροχα για το XRP παρά το Selloff της περασμένης εβδομάδας

* Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες τιμών υπολογίζονται κατά μέσο όρο για να καλύψουν την υψηλή μεταβλητότητα των περιουσιακών στοιχείων.

Καθώς η τιμή του BTC υποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, ολόκληρη η αγορά altcoin υποχώρησε ακόμη περισσότερο, με πολλά altcoin να εγκαταλείπουν όλα τα γρήγορα κέρδη τους που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Το XRP υποχώρησε επίσης απότομα, μειώνοντας από το υψηλό των 0,79 $ σε 0,45 $ σε 3 ημέρες. 0,45 $ είναι ένα καλό επίπεδο υποστήριξης για να μπείτε και η τιμή του XRP ανέκαμψε γρήγορα σε $ 0,64. Μετά την πτώση, το XRP ανέκαμψε ένα από τα περισσότερα μεταξύ των 10 κορυφαίων νομισμάτων, με την ανάκαμψη να ξεπερνά εκείνο των BTC και ETH. Αν και ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης ανέκαμψε, το μέγεθος XRP το έκανε να ξεχωρίζει.

Κοιτάζοντας το γράφημα του XRP / USD, η τιμή έχει ξεφύγει από τη ζώνη ενοποίησης τριγώνων, με πιθανή δοκιμή του προηγούμενου υψηλού των 0,79 $ φαίνεται πολύ πιθανή.

PrimeXBT1Εικόνα από PrimeXBT

Η δραστηριότητα on-chain υποστηρίζει την περίπτωση ενός ισχυρού XRP έναντι των συνομηλίκων του?

Σύμφωνα με στοιχεία, από την άνοδο της τιμής, η δραστηριότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο XRP έχει αυξηθεί σημαντικά, με τον κοινωνικό όγκο του XRP να φτάνει μέχρι εκείνου του ETH. Φυσικά, αυτό του BTC εξακολουθεί να είναι το υψηλότερο, αλλά το XRP κερδίζει γρήγορα την προσοχή από τις μάζες ως το επόμενο πιο πολυσυζητημένο νόμισμα και αξίζει την τοποθέτηση μετά από 3 χρόνια χαλάρωσης παρά το γεγονός ότι το οικοσύστημα έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Ίσως τελικά οι επενδυτές να συνειδητοποιήσουν πώς το XRP έχει αυξηθεί και η τιμή φτάνει στο ύψος του. Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το XRP βρίσκονται σε υψηλό 3 ετών, που αντιστοιχεί σε αυτό στην αγορά bull 2017.

Ταιριάζει τα βασικά του XRP με την προσοχή που παίρνει; Εάν η θεμελιώδης ιστορία αυξάνεται παράλληλα με την προσοχή που λαμβάνει, τότε το ράλι μπορεί να διατηρηθεί. Εάν δεν υπάρχει βελτίωση στο οικοδόμημά του, αλλά απλώς κερδοσκοπική δραστηριότητα που χρονολογεί το επίπεδο ενδιαφέροντος, τότε το ράλι μπορεί να εξαφανιστεί με τον χρόνο.

PrimeXBT2Εικόνα από Συναίσθημα

Βασικά, το οικοσύστημα XRP έχει μεγάλη επιτυχία, με συνεργασίες με πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τον Αύγουστο, αποκαλύφθηκε ότι η μεγαλύτερη τράπεζα της Ινδίας, η HDFC Bank Limited (HDB), είχε ενταχθεί στη RippleNet. Τον Νοέμβριο, η Ripple επιβεβαίωσε τελικά τη συνεργασία της με την Τράπεζα της Αμερικής (BAC), καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ είχε επίσης γίνει ένας από τους πελάτες της RippleNet.

Πριν από λίγες ημέρες, το Επίσημο Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων (OMFIF) δημοσίευσε μια έκθεση που ξεχώρισε το XRP. Το OMFIF πιστεύει ότι η τεχνολογία DLT στην οποία λειτουργεί το XRP θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πέντε βασικά ζητήματα, δηλαδή «ασφάλεια, ταχύτητα, διαφάνεια, ιχνηλασιμότητα, κόστος και διαχείριση κινδύνων» για μεταφορές κεφαλαίων χονδρικής και πρόσθεσε ότι «η Ripple επιδιώκει να τοποθετηθεί ως εναλλακτική λύση ΤΑΧΥΣ”.

Η έκθεση σημειώνει ότι οι τράπεζες μπορούν να αντικαταστήσουν το SWIFT με ένα σύνολο XRP, καθιστώντας τις συναλλαγές πιο αποτελεσματικές. Οι τράπεζες πρέπει να διατηρούν μόνο το εγχώριο νόμισμά τους και να διατηρούν έναν λογαριασμό στο XRP, με μόνο αρκετό XRP για να εξυπηρετούν τη μεγαλύτερη αναμενόμενη υποχρέωση πληρωμής. Αυτή η διαδικασία θα ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των διαμεσολαβητών και την αύξηση τους στα spread. Ο στόχος της Ripple να κάνει το XRP σε de facto πράκτορα μεταφοράς που χρησιμοποιείται από τράπεζες φαίνεται να κερδίζει. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό νέο για την υιοθέτηση του XRP ως διεθνούς πράκτορα μεταφοράς που θα συνεχίσει να αυξάνει τη ζήτηση για XRP.

Η δραστηριότητα προγραμματιστών βρίσκεται επίσης σε μια αυξανόμενη τάση στην κοινότητα από τον Αύγουστο, ένα σημάδι ότι περισσότεροι προγραμματιστές αναπτύσσονται στο δίκτυο.

PrimeXBT3Εικόνα από Συναίσθημα

Παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί σχεδόν το 50% της αύξησής του, το ποσό των κοινωνικών μέσων που αναφέρει το XRP εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ο κοινωνικός όγκος του XRP εξακολουθεί να είναι ελάχιστος από αυτόν που ήταν πριν από την πρόσφατη άνοδο του. Αυτό το αυξημένο επίπεδο κοινωνικού όγκου θα πρέπει να υποστηρίζει την τιμή του XRP καθώς ένας υψηλός κοινωνικός όγκος μπορεί να επιτρέψει σε περισσότερους νέους χρήστες να εκτίθενται στο XRP και να το αγοράσουν. Με το συνεχιζόμενο στιγμιότυπο στιγμιότυπου του Spark token ακόμα 2 εβδομάδες, ο κοινωνικός όγκος και η πτώση της αγοράς του XRP αναμένεται να συνεχιστούν έως τουλάχιστον τις 12 Δεκεμβρίου, όταν θα ληφθεί το στιγμιότυπο..

PrimeXBT4Εικόνα από Συναίσθημα

Με ένα πολύ αναμενόμενο αεροσκάφος στην πορεία και πολύ περισσότερη προσοχή σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που δεν πεθαίνουν, το XRP δεν αναμένεται να μειωθεί κάτω από τα 0,40 $ στο εγγύς μέλλον. Η προηγούμενη πτώση του στα 0,45 $ μπορεί να ήταν το ενδιάμεσο κατώτατο σημείο. Αυτή η πολύ γρήγορη αύξηση του κοινωνικού όγκου έχει τη δυνατότητα να φέρει πολλούς νέους περίεργους αγοραστές που ενδέχεται να στείλουν το XRP για να ξεπεράσουν τόσο το BTC όσο και το ETH στο εγγύς μέλλον. Θα μπορούσε να είναι 1,00 $ στο έργο?

* Αποποίηση ευθυνών: Οι μέσες πληροφορίες για τις τιμές αντιστοιχούν στην υψηλή μεταβλητότητα των περιουσιακών στοιχείων.

Σχετικά με τον Kim Chua, PrimeXBT Αναλυτής αγοράς:

PrimeXBT5Εικόνα από PrimeXBT

Η Kim Chua είναι ειδικός θεσμικών συναλλαγών με ιστορικό επιτυχίας που εκτείνεται σε κορυφαίες τράπεζες, όπως η Deutsche Bank, η China Merchants Bank και πολλά άλλα. Ο Chua ξεκίνησε αργότερα ένα hedge fund που πέτυχε σταθερά τριψήφιες αποδόσεις για επτά χρόνια. Η Chua είναι επίσης μια εκπαιδευτική καρδιά που ανέπτυξε το δικό της ιδιόκτητο πρόγραμμα σπουδών συναλλαγών για να μεταφέρει τις γνώσεις της σε μια νέα γενιά αναλυτών. Η Kim Chua παρακολουθεί ενεργά τόσο τις παραδοσιακές αγορές όσο και τις αγορές κρυπτονομισμάτων και είναι πρόθυμη να βρει μελλοντικές ευκαιρίες επενδύσεων και συναλλαγών καθώς οι δύο πολύ διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων αρχίζουν να συγκλίνουν.