Αυξάνεται η απόκλιση της αγοράς τιμών Ripple (XRP), καθιστώντας δυνατή την περαιτέρω πτώση

Ο Ripple ήταν τόσο κοντά στο πολυαναμενόμενο επίπεδο 0,5 $ όταν ξαφνικά ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης σκοντάφτει και κάτι πήγε στραβά. Το XRP επιστρέφει στα 0,40 $ και φαίνεται ότι δεν θα συμβούν θαύματα. Τι να περιμένετε από το κρυπτογράφηση που συνεχίζει να σπάζει τις ελπίδες των εμπόρων ξανά και ξανά; Διαβάστε τις προβλέψεις τιμών και τις αναλύσεις XRP από τους χρήστες του TradingView – οι απόψεις τους φαίνεται να έχουν μια αλήθεια.

Η αδύνατη ανάλυση για XRP / BTC

Δυνατότητα του πυθμέναΔιάγραμμα τιμών Ripple (XRP) από το DrDovetail

Στο διάγραμμα τιμών Ripple από το DrDovetail, μπορούμε να παρατηρήσουμε το ανεστραμμένο κύπελλο & λαβή. Εξαιτίας αυτού, ο έμπορος πιστεύει ότι το XRP δεν θα κλείσει πλέον άλλα κεριά κάτω από αυτό το τρέχον σημείο τιμής. Βρισκόμαστε σε ένα μοτίβο ανεστραμμένου κυπέλλου και λαβής με κλίση προς τα κάτω, αλλά ο στόχος κατανομής είναι αρνητικός σατόσι. Ως εκ τούτου η πιθανότητα ευνοεί ιδιαίτερα αυτό που είναι το κατώτατο σημείο.

Στην αγορά κρυπτογράφησης, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Την τελευταία φορά που είχαμε ένα μοτίβο Head and Shoulder με έναν αδύνατο αρνητικό στόχο διακοπής στο XRP / USD, έκανε ένα προφανές ψεύτικο και αντί για μια ανάλυση, είχε μια αντλία. Όλα αυτά θεωρήθηκαν, φορτώστε!

Ώρα για σορτς

Αγοράστε XRP για να αποκομίσετε κέρδηΔιάγραμμα τιμών Ripple (XRP) από το YouHaveNieds

Σύμφωνα με τον έμπορο YouHaveNieds, το XRP θα επιστρέψει τελικά σε 0,38 $ ή ακόμη και 0,36 $. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα τάση της αγοράς, είναι πιθανό. Σύντομα, θα μπορέσουμε φορτώστε με το XRP για να λάβετε τα μέγιστα κέρδη στο μέλλον.

Μεγάλο τρίγωνο για μεγάλους στόχους

Το XRP ενδέχεται να υπερβεί το 1 $ εντός εβδομάδωνΔιάγραμμα τιμών Ripple (XRP) από XE13ST00P

Τώρα κοιτάξτε το διάγραμμα τιμών Ripple από τον χρήστη XE13ST00P: μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο τρίγωνο από το 2017. Το XRP οδηγεί σε μια τεράστια γραμμή υποστήριξης που χρονολογείται από τις 22 Μαΐου 2017, πλησιάζει και πλησιάζει στο τέλος ενός τεράστιου τριγώνου. Η υποστήριξη $ 30-32 σεντ είναι πολύ ισχυρή, τώρα αναπηδά πάνω από το EMA. Ο έμπορος ισχυρίζεται ότι Το XRP ενδέχεται να ανέβει οπουδήποτε από 1,17 στον προηγούμενο ATH εντός εβδομάδων.

Το 3700 Satoshi είναι η κρίσιμη αντίστασή μας

Μακροπρόθεσμα, υπάρχει μια ανοδική απόκλιση για το XRPΔιάγραμμα τιμών Ripple (XRP) από την MisterCatt

Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζει την αντίσταση 3700. Και αν ξεσπάσει, είναι πιο πιθανό να δοκιμάσετε 4000 Satoshi. Εάν κατά κάποιο τρόπο η ενέργεια τιμής θα μπορούσε να κλείσει πάνω από αυτήν την τιμή, αυτό θα ήταν ένα bullish σημάδι για την τάση αντιστροφής XRP / BTC. Αντίστροφως, αποτυγχάνοντας να διατηρήσει πάνω από 3700 satoshis, θα κινηθεί αργά προς τα κάτω προς την επόμενη σημαντική υποστήριξη περίπου 2606 Satoshi.

Ο δείκτης φαίνεται γενικά bearish, αλλά θα μπορούσατε να παρατηρήσετε μια ανοδική απόκλιση σε συγκεκριμένους δείκτες όπως η γραμμή MFI και η γραμμή Macd παρατηρούνται στο ημερήσιο γράφημα

Μην χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε XRP!

Μπείτε στην αγορά στα 0,36 $Διάγραμμα τιμών Ripple (XRP) από την Exsilium

Τα γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν άσχημα για το Ripple, με το Coinbase να είναι εκτός σύνδεσης για σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια το hacking των 9,3 εκατομμυρίων XRP. Προσπαθώντας να προσδιορίσουμε το τέλος αυτής της αντίδρασης, φαίνεται αρκετά απλό με μια συμβολή σημείων στο επίπεδο (0,38 + / 1 0,02).

Το πλήθος των Elliot θα έχει αυτή την τελευταία ώθηση προς τα κάτω ως Wave 5 που θα μπορούσε να επεκταθεί στα 0,376, αν και το Ripple δεν έχει συχνά το Wave 5 να ξεπεράσει τις επεκτάσεις 0,786. Επιπλέον, το μηνιαίο άξονα στα 0,40217, υπάρχει μια φθίνουσα γραμμή τάσης ενός καναλιού από το υψηλό 5/30 στα 0,474 που πρέπει τώρα να σχηματίσει υποστήριξη.

Αυτά τα τρία πράγματα μαζί έχουν μεγάλη πιθανότητα παροχής υποστήριξης, εκτός από το σημαντικό χρονικό διάστημα που έχει διαπραγματευτεί σε αυτό το επίπεδο στο παρελθόν.

Τέλος πάντων, αν ο Ripple πέσει πάνω από 0,36 $, σκεφτείτε μια άλλη καταχώρηση σε αυτό το σημείο.

Όλα εξαρτώνται από το BTC

Το XRP μπορεί να φτάσει τα 0,59 $Διάγραμμα τιμών Ripple (XRP) από τη χαρά

Μπορούμε να δούμε ότι το XRP βρίσκεται σε τρίγωνο και είναι πολύ κρίσιμο με ποιο τρόπο θα επιλέξει να σπάσει. Αν σπάσουμε ανάποδα, θα δώσει ράλι κοντά στα 0,59 $ που είναι το 61,8% του επιπέδου επέκτασης Fibonacci και επίσης μια ζώνη αντίστασης. Απλώς λάβετε υπόψη ότι όλα εξαρτώνται από το τι συμβαίνει με το BTC. Εάν το BTC σπάσει τα επίπεδα υποστήριξής του, ενδέχεται να δούμε και μια κίνηση προς τα κάτω για το XRP. Πολλοί έμποροι πιστεύουν ότι η σεζόν alt έρχεται σύντομα, οπότε ας περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί.

Τελικές σκέψεις

Λοιπόν, τι να περιμένετε από το Ripple; Πρέπει να ληφθεί υπόψη ολόκληρη η αγορά altcoin για να απαντηθεί αυτή η ερώτηση.

Η απόκλιση της αγοράς αυξάνεται

Η απόκλιση μεταξύ BTC και altcoins έχει αυξηθεί μόνο. Το Bitcoin συνέχισε να κινείται παραβολικά (πάνω από το επίπεδο των 10.000 USD), ενώ τα περισσότερα μεγάλα altcoins παραμένουν επίπεδα ή μετακινούνται προς τα πάνω με πολύ λιγότερο πειστικό ρυθμό.

Αυτό το επίπεδο απόκλισης δεν έχει παρατηρηθεί από την αγορά ταύρων του 2017, κατά την οποία το Bitcoin πλησίασε στο αποκορύφωμά του, ενώ τα altcoins παρέμειναν επίπεδα. Ενώ η ιστορία μπορεί να μην επαναληφθεί, αυτό είναι ενδεικτικό ότι τα περισσότερα Τα μεγάλα altcoins έχουν υποτιμηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά τα ζεύγη BTC τους. Με αυτήν την πιο πρόσφατη διόρθωση, η κυριαρχία του Bitcoin έδειξε επίσης μια πιθανή κορυφή στο μέσο όρο του 60%.

Έρχεται η σεζόν του Altcoin

Συγκρίνοντας την κατάσταση με την τελευταία αγορά αρκούδων, παρατηρούμε μια παρόμοια τάση που συμβαίνει, τα fractals είναι πολύ απλά κατανοητά. Όταν η BTC ηγείται της αγοράς, τα altcoins χάνουν μια σημαντική κυριαρχία στο BTC που είναι φυσιολογικό.

Τι συμβαίνει; Με ράλι πάνω από 300% και 65% κυριαρχία, τα altcoins έχουν συνεισφέρει στο Bitcoin. Ωστόσο, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σύντομα.

1. Όσο περισσότερα ράλι BTC, τόσο πιο δύσκολα θα αποκρίνονται τα altcoins, μερικά θα συγκεντρώνονται 100 φορές περισσότερο από το αναμενόμενο.

2. Το Altcoins συγκεντρώνεται όταν το BTC κινείται στο πλάι.

3. Altcoins ράλι μετά από σημαντική υποχώρηση BTC.

Τα Altcoins θα συνεχίσουν να καταρρέουν όταν το Bitcoin κινείται βίαια μέχρι να κρυώσει και να μην κερδίζει 5% κάθε ώρα και ίσως απλώς να παραμείνει σταθερό για μία ή δύο εβδομάδες. Τότε είναι που τα altcoins θα συγκεντρώσουν το πιο δύσκολο.

Τώρα που το BTC φαίνεται να υποχωρεί, η τιμή των altcoins (ETH, BNB και XRP) θα αυξηθεί αστρονομικά και η κυριαρχία του Bitcoin θα μειωθεί.

Οι συμμετέχοντες στην αγορά θα πρέπει να παρακολουθούν μια πιθανή μετατόπιση κεφαλαίου από το Bitcoin στα μεγάλα altcoins, καθώς τα μεγάλα altcoins έχουν πολύ χώρο για να αυξηθούν εάν αυτή η απόκλιση με το BTC πρόκειται να συρρικνωθεί. Μπορεί να συμβεί τους επόμενους μήνες, όχι εβδομάδες ή ημέρες.

Διάγραμμα τιμών Ripple (XRP) κατά TradingView