Η τιμή Litecoin (LTC) μπορεί να φτάσει τα 64 $ στο κάτω μέρος; Γιατί οι έμποροι παραμένουν απαισιόδοξοι για το LTC;

Το Litecoin συνεχίζει να αυξάνεται μέσω της καθαρής πτωτικής τάσης και τα $ 100 δεν φαίνεται να είναι το χαμηλότερο. Τι να περιμένετε από το LTC τις κοντινότερες ημέρες; Πώς να το ανταλλάξετε με σύνεση; Διαβάστε τις προβλέψεις τιμών Litecoin από τους χρήστες του TradingView και ελέγξτε τα διαγράμματα τιμών τους για να καταλάβετε τι ωθεί την τιμή LTC.

Η&Το μοτίβο S ολοκληρώθηκε: Θα προκαλέσει την αποτυχία?

Η LTC μπορεί να χάσει έως και το 50% της τιμής τηςΔιάγραμμα τιμών Litecoin (LTC) από MonocoleDundee

Κοιτάξτε αυτό το διάγραμμα τιμών LTC: Η Litecoin έχει ολοκληρώσει ένα μοτίβο κεφαλής και ώμων, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα κακό σημάδι που μπορεί να υποδηλώνει την προσέγγιση του διπλού πυθμένα. Ο χρήστης ισχυρίζεται ότι το Litecoin μπορεί να φτάσει το επίπεδο των 64 $ και φαίνεται να είναι περισσότερο από το δυνατόν τώρα όταν μια πτωτική τάση συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Δεν χάνονται όλα για LTC / BTC

Το LTC πρέπει να σπάσει το 0,016Διάγραμμα τιμών Litecoin (LTC / BTC) από MonocoleDundee

Ο ίδιος χρήστης έχει αρκετά ενδιαφέρουσα προοπτική στο ζεύγος συναλλαγών LTC / BTC: δεν φαίνεται να είναι τόσο απελπιστικό. Το Litecoin / Bitcoin έχει προφανώς βυθιστεί, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στο μακροπρόθεσμο τρίγωνο.

Η προηγούμενη ανάλυση τιμών BTC του χρήστη δείχνει ότι το Bitcoin είναι έτοιμο για διόρθωση 30-40%, το οποίο είναι απόλυτα χρονομετρημένο με την αναλογία LTC / BTC να έχει χαμηλότερα επίπεδα σε όλα τα χρονικά πλαίσια, να είναι υπερβολικά υπεραξία σε όλα τα χρονικά πλαίσια και με σημαντικά καλά νέα που προέρχονται από το LTC: Κατά το ήμισυ, περικοπή προσφοράς Εμπιστευτικές συναλλαγές; Η συνεργασία του ιδρύματος Litecoin με τον αθλητικό σύλλογο παγκόσμιας κλάσης για την αύξηση της υιοθέτησης, και η LTC ενσωματώνεται σε υφιστάμενους επεξεργαστές πληρωμών που έχουν παγκόσμια ή / και μεγάλη περιφερειακή εμβέλεια.

Ετσι, εάν το LTC / BTC καταφέρει να σπάσει το 0,016, σίγουρα θα πάει στο 0,025 και πιθανότατα στο 0,035.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χάσετε την τελευταία σας ευκαιρία να μπείτε στο Litecoin. Όλοι όσοι πήραν LTC για BTC πρόκειται να απορριφθούν δύο φορές. Το BTC θα συντριβεί 30-40% και όταν συνειδητοποιήσουν ότι η αντλία Halitoin Halving δεν έχει ακόμη συμβεί, η αναλογία LTC θα έχει ήδη αντληθεί.

Η γνώμη των αντιπάλων

Η ανοδική τάση πρέπει να επιβεβαιωθείΔιάγραμμα τιμών Litecoin (LTC) από ThinkingAntsOk

Ενώ την τελευταία εβδομάδα, όταν ξεκίνησε η καθοδική κίνηση, πολλοί έμποροι είδαν τον πιθανό στόχο για το Litecoin ήταν 100 $. Ουσιαστικά, επιτεύχθηκε, και τώρα η τιμή βρίσκεται σε μια ζώνη συμβολής μεταξύ της ζώνης στήριξης και της ανερχόμενης γραμμής τάσης. Καθώς αυτό είναι ένα ισχυρό επίπεδο, μια νέα ανοδική ώθηση μπορεί να ξεκινήσει εδώ, προς το προηγούμενο μέγιστο επίπεδο στα 140 κατά μέσο όρο.

Ωστόσο, απαιτείται κάποια επιβεβαίωση πριν από τη λήψη θέσεων, καθώς η τάση αυτή τη στιγμή παραμένει ανοδική.

Το LTC / USD εισέρχεται στην περίοδο αδρανοποίησης

$ 100 χρησιμεύει ως βασική υποστήριξηΔιάγραμμα τιμών Litecoin (LTC) από CryptoBriefingTA

Litecoin / USD Βραχυπρόθεσμη ανάλυση τιμών

Η Litecoin έχει αρνητικές βραχυπρόθεσμες προοπτικές συναλλαγών: το ζεύγος LTC / USD εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμο κάτω από τον κινούμενο μέσο όρο των 200 περιόδων στο χρονικό πλαίσιο τεσσάρων ωρών.

Το πλαίσιο 4HR δείχνει ότι η πρόσφατη πτώση του κρυπτονομίσματος βοήθησε στη δημιουργία ενός μεγάλου μοτίβου κεφαλής και ώμων, με το ζευγάρι LTC / USD να αιωρείται γύρω από την υποστήριξη του λαιμού.

Οι τεχνικοί δείκτες στο χρονικό πλαίσιο 4HR είναι bearish και συνεχίζουν να παρέχουν ισχυρό σήμα πώλησης.

Σύμφωνα με το CryptoBriefingTA, το πτωτικό μοτίβο κεφαλής και ώμων στο χρονικό πλαίσιο των τεσσάρων ωρών έχει μειωμένη προβολή περίπου 40,00 $. Τι γίνεται με άλλα ευρετήρια στο γράφημα 4HR?

  • Ο δείκτης σχετικής αντοχής στο χρονικό πλαίσιο των τεσσάρων ωρών είναι bearish και τώρα διαπραγματεύεται σε υπερπωλημένη περιοχή.

  • Η ένδειξη MACD είναι bearish στο χρονικό πλαίσιο των τεσσάρων ωρών και συνεχίζει να δημιουργεί ένα σαφές σήμα πώλησης.

Όσο για την ανάλυση μεσοπρόθεσμης τιμής LTC / USD, η Litecoin έχει μια ανοδική μεσοπρόθεσμη μεροληπτική διαπραγμάτευση, με το κρυπτονόμισμα να διαπραγματεύεται πολύ πάνω από τον κινούμενο μέσο όρο των 200 περιόδων καθορισμού.

Το καθημερινό χρονικό πλαίσιο δείχνει ότι έχει συμβεί μια τεχνική μετατόπιση, με το κρυπτογράφηση να δημιουργεί πτωτικά χαμηλότερα υψηλά και χαμηλότερα χαμηλά. Η βασική τεχνική υποστήριξη για το ζεύγος LTC / USD βρίσκεται επί του παρόντος στα επίπεδα $ 100,00 και 84,00 $.

Οι τεχνικοί δείκτες γίνονται χαμηλότεροι και συνεχίζουν να εκδίδουν πτωτικό σήμα διαπραγμάτευσης στο καθημερινό χρονικό πλαίσιο. Αν αναλύσουμε το ημερήσιο γράφημα LTC / USD από το TradingView, ένας καθημερινός σχηματισμός μοτίβου τριπλής κορυφής παίζει επίσης στο καθημερινό χρονικό πλαίσιο:

  • Ο δείκτης Σχετικής Ισχύος στο ημερήσιο χρονικό πλαίσιο γίνεται χαμηλότερος και συνεχίζει να δημιουργεί ένα πτωτικό σήμα διαπραγμάτευσης.

  • Ο δείκτης MACD είναι bearish στο καθημερινό χρονικό πλαίσιο, με τη γραμμή σήματος MACD και το ιστόγραμμα να εκδίδουν σήμα πώλησης.

Διαγράμματα τιμών Litecoin κατά TradingView