Οι κόμβοι Infinity είναι η επόμενη σημαντική ανακάλυψη για το αποκεντρωμένο Cloud Storage

Με τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε διαδικτυακούς διακομιστές, κοιμόμαστε ήσυχα γνωρίζοντας ότι ακόμη και αν τα τηλέφωνά μας πεθάνουν, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας των πολύτιμων αναμνήσεών μας. Για επαγγελματίες και εταιρείες, η αποθήκευση στο cloud σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μεταφέρετε βαριούς υπολογιστές ή να μεταφέρετε μονάδες USB που μπορούν εύκολα να χαθούν. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή στο γραφείο, να αποθηκεύσει το αρχείο του, να επιστρέψει στο σπίτι, να εκκινήσει τον υπολογιστή του και να ξεκινήσει από εκεί που έφυγε, είναι τόσο εύκολο!

Όχι μόνο να είναι εύκολο στη χρήση, το Cloud είναι επίσης οικονομικά αποδοτικό – δεν υπάρχει ανάγκη για ειδικό εξοπλισμό και ομάδα όταν όλα αυτά μπορούν να ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Τα γεγονότα του τρέχοντος έτους τροφοδότησαν μόνο την αυξανόμενη ανάγκη για αποθήκευση στο cloud, με ανθρώπους που εργάζονται από όλο τον κόσμο σε όλο τον κόσμο, απαιτώντας την προσβασιμότητα των δεδομένων γραφείου από τα σπίτια τους. Τα πρόσφατα στοιχεία σχετικά με τη βιομηχανία αποθήκευσης cloud αυξήθηκαν περίπου 2,75 φορές τα επόμενα 5 χρόνια από 50 δισεκατομμύρια $ έως 137,3 δισεκατομμύρια $ έως το 2025. Η αποθήκευση δεδομένων στο cloud δεν είναι απλώς αναγκαιότητα – γίνεται τρόπος ζωής.

Cloud Central

Επαναλαμβανόμενα, έχουμε δει κεντρικές λύσεις που φέρουν το δικό τους σύνολο θεμάτων. Πρώτα απ ‘όλα, είναι η επιμέλεια που αφήνει τα κεντρικά δίκτυα κάτω. Μπορεί να είστε κάτοχος των δεδομένων, αλλά ο πάροχος υπηρεσιών το διατηρεί στους διακομιστές του, με τη δυνατότητα να τα διαλέξει και να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες σας για τις δικές τους ανάγκες. Για να μην αναφέρουμε τις ευπάθειες ασφαλείας από εξωτερικές παραβιάσεις και παραβιάσεις, καθώς και εσωτερικές διαρροές.

Ο χρόνος διακοπής και η απώλεια δεδομένων είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Με κεντρικούς διακομιστές, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχει διακοπή στο τέλος του παρόχου υπηρεσιών, το οποίο είδαμε με το Διακοπή Salesforce το 2019. Το «λογισμικό ως υπηρεσία» της διαχείρισης πωλήσεων ήταν εκτός λειτουργίας για μια ημέρα και οι εταιρείες που εξαρτώνταν από το cloud του Salesforce δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους ή ακόμα και να ανεβάσουν τη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να αθροιστούν ζημίες εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι απώλειες δεδομένων συμβαίνουν όχι μόνο λόγω βλάβης του εξοπλισμού, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, παραβιάσεων ασφάλειας. Η συγκέντρωση και η ασφάλεια δεν είναι συνώνυμα. Σίγουρα, τα πιο πρόσφατα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή των προσπαθειών εισβολής, αλλά η συγκέντρωση σημαίνει ότι υπάρχει ένα μόνο σημείο αποτυχίας και μπορεί και αποτυγχάνει. Το 2016 η βάση δεδομένων χρηστών του Dropbox παραβιάστηκε και 60 εκατομμύρια διαπιστευτήρια σύνδεσης διανεμήθηκαν στο Διαδίκτυο από την παραβίαση. Η βιομηχανία αποθήκευσης cloud χρειάζεται απόλυτα μια λύση που μπορεί να διατηρήσει τα δεδομένα ασφαλή και άμεσα διαθέσιμα. Ποιος θα απαντήσει στην κλήση?

Σας παρουσιάζουμε το SINOVATE

ΣΙΝΟΒΑΤ είναι μια αποκεντρωμένη εταιρεία αποθήκευσης cloud που βασίζεται σε blockchain και έχει την απάντηση στα τρέχοντα διλήμματα του κλάδου και πολλά άλλα. Αντί να χρησιμοποιεί κεντρικούς διακομιστές, η SINOVATE επέλεξε να αξιοποιήσει τη δύναμη αποκέντρωσης του blockchain και των προσφορών Ντετερμινιστικοί κόμβοι απείρου (DIN). Αυτοί οι αποκεντρωμένοι κόμβοι επιτρέπουν την αποθήκευση δεδομένων στο δίκτυο και παρέχουν αδιάλειπτη υπηρεσία μέσω του SINOVATE Ακατάλληλη αποθήκευση δεδομένων (IDS) χρησιμοποιώντας blockchain File Transfer Protocol (bFTP).

Η χρήση της αποκέντρωσης σημαίνει ότι τα δεδομένα αποθηκεύονται στο ΣΙΝΟΒΑΤ είναι κρυπτογραφημένο, ασφαλές, χωρίς το φόβο απώλειας ή παραβίασης. Ένα κατανεμημένο δίκτυο σημαίνει επίσης ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα είναι πάντα διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Η ταχύτητα λήψης δεδομένων από τους διακομιστές είναι επίσης γρήγορη καθώς δεν υπάρχει ένα, αλλά πολλά DIN μέσω των οποίων οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του. Σε περίπτωση που ένα DIN πέσει κάτω, θα υπάρξουν πολλά, πολλά περισσότερα για να αντικατασταθεί.

Γίνετε το δικό σας DIN

Ο καθένας μπορεί να γίνει μέρος του δικτύου SINOVATE μέσα σε λίγα λεπτά εκτελώντας το δικό του DIN μέσω του καινοτόμου του ρύθμιση ενός κλικ. Με αυτό, το SINOVATE επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν εύκολα και να αυξάνουν μαζικά την αξιοπιστία και την ασφάλεια του δικτύου. Οι χειριστές DIN ποντάρουν το εγγενές διακριτικό SIN ως εγγύηση, τα οποία καίγονται κατά την παραλαβή τους. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει τον αποπληθωρισμό της προσφοράς βραχυπρόθεσμα και αυξάνει την αξία των συμβόλων, αλλά διασφαλίζει ότι οι φορείς εκμετάλλευσης κόμβων παραμένουν ενεργοί για τη διάρκεια των 12 μηνών για να λάβουν την ασφάλεια τους πίσω με ανταμοιβές.

Κατά τη διάρκεια των 12 μηνών, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν αποζημιώνονται μόνο για τα καμένα διακριτικά περιοδικά, αλλά ανταμείβονται για τη δέσμευσή τους. Κατά την ημερομηνία της σύνταξης του άρθρου, τουλάχιστον 100.000 SIN θα δώσει μια εκτιμώμενη απόδοση 100% μετά από ένα χρόνο, με 500.000 SIN να δίνει 30,6% και 1.000.000 SIN να δίνει μια εκπληκτική απόδοση 27%.

Οι ανταμοιβές DIN είναι πολύ καλύτερες από τα μέσα δίκτυα DeFi, αλλά δεν μπορούν όλοι να βρουν το SIN που απαιτείται για να είναι μέρος της επανάστασης στο cloud και να κερδίζουν ταυτόχρονα. Για το σκοπό αυτό, η SINOVATE προσφέρει μια μοναδική προσφορά νομισμάτων HODL (HCO), επιτρέποντας στους κατόχους SIN να ποντάρουν έως και 75.000 SIN για ανταμοιβές: 3 μήνες (3% APY), 6 μήνες (6% APY) και για 12 μήνες (για 15% APY). Για να μάθετε τις πλήρεις λεπτομέρειες του HCO, ελέγξτε τη μεσαία ανάρτησή τους εδώ.

SINOVATE σε αριθμούς

Διακοπή της τρέχουσας βιομηχανίας αποθήκευσης cloud, ΣΙΝΟΒΑΤ έχει ήδη κάνει άλματα στην ανάπτυξη του δικτύου του, όπως η διαθεσιμότητα του πορτοφολιού που βασίζεται σε κινητές συσκευές και η εισαγωγή του βελτιωμένου αλγορίθμου (από X22i έως X25X). Το SINOVATE έχει ήδη πραγματοποιήσει το σκληρό πιρούνι του τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, το οποίο είδε το IDS 1.0 να κυκλοφορεί, με 1550 κόμβοι λειτουργούν ήδη και λειτουργούν.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις σημαίνουν ότι η αποκεντρωμένη αποθήκευση cloud γίνεται πιο ασφαλής και αξιόπιστη. Το έτος 2021 διατηρεί πολλά περισσότερα καθώς μαζί με την εκκίνηση του mainnet, το SINOVATE θα προχωρήσει επίσης με την επόμενη επανάληψη των IDS που περιλαμβάνουν εταιρικές λύσεις και δικτύωση P2P, και υπογραφές push sharding και schnorr για μελλοντική κλιμάκωση του δικτύου καθώς μεγαλώνει.

Οι πάροχοι αποθήκευσης cloud έχουν ένα ισχυρό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον, αλλά η άρνησή τους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους θα ωθήσει τους χρήστες γρήγορα σε ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις όπως το SINOVATE. Μια αφοσιωμένη ομάδα ανάπτυξης και οι μελλοντικές αναβαθμίσεις το καθιστούν τη λογική επιλογή για την αποθήκευση εμπιστευτικών και πολύτιμων δεδομένων, δίνοντας ηρεμία σε άτομα και εταιρείες, ότι τα δεδομένα τους είναι εκεί όποτε το χρειάζονται.

Γίνετε μέρος του αποκεντρωμένου δικτύου αποθήκευσης cloud, γίνετε χειριστής DIN σήμερα με την επίσκεψη στο Ιστότοπος SINOVATE.