Lynchpin Token Ecosystem Review: Διακριτικά βοηθητικών προγραμμάτων για χρήση σε πραγματικό κόσμο

Παρά το γεγονός ότι η υιοθέτηση της κρυπτογράφησης είναι στην πορεία, απομένει πολλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Συγκεκριμένα, για πραγματικές περιπτώσεις χρήσης κρυπτογράφησης, δηλαδή λύσεις που επιτρέπουν τη χρήση ψηφιακών μαρκών ως πραγματικών μέσων ανταλλαγής και καταστημάτων αξίας. Αυτή η κριτική θα καλύψει τον τρόπο με τον οποίο το προϊόν Lynchpin με έδρα τη Σιγκαπούρη προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις.

Lynchpin: το έργο και το διακριτικό του

Λίντσπιν Το Token κυκλοφόρησε το 2018. Η ομάδα της είναι αποκεντρωμένη, αλλά οι κύριες δραστηριότητές της βρίσκονται στη Σιγκαπούρη. Το έργο προσπαθεί να φέρει το tokenization σε πραγματικές οικονομικές πράξεις και, ως εκ τούτου, να οικοδομήσει όλα-σε-ένα οικοσυστήματα για αγοραστές, πωλητές, επενδυτές, εμπόρους και πωλητές.

Το διακριτικό LYN εκδίδεται στην πιο ασφαλή πλατφόρμα dApp, Ethereum (ETH), και ανήκει στο πρότυπο ERC-20, το οποίο είναι κοινό για επιτυχημένα tokens χρησιμότητας.

Βασικά στοιχεία του tokomics LYN

Το token LYN έχει καλά σχεδιασμένα βασικά στοιχεία tokenomic προσανατολισμένα για το μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον του διακριτικού και υποστηρίζεται από πολλαπλούς καταλύτες.

Πίνακας 1. Οι βασικές αρχές του tokenomics LYN

Σταθερή προσφορά Διαφανές μοντέλο εφοδιασμού με διακριτικά Όχι όργανα «αντλίας και απόρριψης»
  • Θα εκδοθούν μόνο 5M LYN tokens.
  • 1 εκατ. Θα ανατεθεί σε μια ομάδα θα κλειδωθεί για 1 έτος
  • Η ιδιωτική πώληση 2Μ θα κλειδωθεί για ένα έτος
  • Τα 2M θα κυκλοφορούν
  • Χωρίς εξόρυξη
  • Χωρίς στοίχημα
  • Χωρίς πρόγραμμα γενναιοδωρίας
  • Χωρίς δωρεάν airdrops

Λίντσπιν Η ομάδα υπέγραψε συνεργασία με το PureGold.sg για το μοναδικό πρόγραμμα Gold Assurance για να εγγυηθεί ότι τα 2M που πωλούνται κατά τη διάρκεια του IEO θα είναι εγγυημένα με φυσικό χρυσό. Οι κάτοχοι κουπονιών μπορούν να είναι σίγουροι ότι πρόκειται για έναν αξιόπιστο μηχανισμό αντιντάμπινγκ, καθώς το πρόγραμμα Gold Assurance συνδέεται με το αρχικό ποσό αγοράς.

Ο σχεδιασμός της Lynchpin tokenomics εγγυάται την ισορροπία προσφοράς / ζήτησης λόγω της ευκαιρίας των συνεργατών και των φορέων εκμετάλλευσης κρυπτονομισμάτων να κάνουν τις παραγγελίες σε συγκεκριμένες ανταλλαγές και, επομένως, να διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο ρευστότητας.

Επιπλέον, η διαπραγμάτευση arbitrage με το διακριτικό LYN είναι μια ακόμη από τις προσοδοφόρες περιπτώσεις χρήσης λόγω χαμηλής προσφοράς και εγγυημένης ρευστότητας.

Αρχική προσφορά ανταλλαγής

Το έργο Lynchpin (LYN) θα ξεκινήσει μια αρχική προσφορά ανταλλαγής στη δημοφιλή κορεατική πλατφόρμα ChainX. Το πρώτο στάδιο του IEO θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου 2020.

Πίνακας 2. Χαρακτηριστικά Token Lynchpin

Όνομα κουπονιού Token Ticker Τύπος κουπονιού Πλατφόρμα Token
Διακριτικό Lynchpin ΛΥΝ Βοηθητικό πρόγραμμα (όχι ασφάλεια!) Ethereum (πρότυπο έκδοσης διακριτικών ERC20)
Πίνακας 3. Τρία στάδια της αρχικής προσφοράς διακριτικών LYN στο ChainX

Στάδιο IEO Ημερομηνίες (2020) Τιμή Token LYN
Πρώτο στάδιο 6 Ιουλίου – 12 Ιουλίου 5,00 $
Δεύτερο επίπεδο 20 Ιουλίου – 16 Αυγούστου 5,05 $
Τρίτο στάδιο 24 Αυγούστου – 30 Αυγούστου 5,10 $

Θήκες χρήσης διακριτικών

Το διακριτικό LYN, ο πυρήνας του οικοσυστήματος Lynchpin, παρέχει στους ιδιοκτήτες του μερικές προσοδοφόρες οικονομικές ευκαιρίες. Έτσι, λειτουργεί ως μέσο πολλαπλών χρήσεων για ταχέως επεκτεινόμενες εργαλειοθήκες προϊόντων.

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών πολυτελείας

Το διακριτικό LYN θα γίνει αποδεκτό ως μέσο πληρωμής στο ψηφιακό κατάστημα προμηθειών πολυτελείας GoBuyBid. Οι πελάτες του GoBuyBid που χρησιμοποιούν το διακριτικό LYN θα δικαιούνται έκπτωση και πρόγραμμα συνεργατών.

Επεξεργαστής και ανταλλαγή πληρωμών

LynPay Η Solutions είναι ένας σύγχρονος επεξεργαστής πληρωμών που προσφέρει λύσεις για υπηρεσίες e-wallet. Έχει μια πληρωμή fiat, έτσι ώστε οι έμποροι που το εφαρμόζουν στους ιστότοπούς τους, να μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές σε fiat. Διατίθενται επίσης μετρητά Crypto και συστήματα επιβράβευσης με βάση LYN.

Αυτό το σύστημα παρουσιάζει μεγάλη δυνατότητα κλιμάκωσης.

Επιπλέον, υπάρχει ένα εγγενές μέσο ανταλλαγής διαθέσιμο για κατόχους LYN, το LynExchange. Προσφέρει λύσεις ανταλλαγής crypto-to-crypto και crypto-to-fiat. Το LynExchange συνεργάζεται με έναν πάροχο ρευστότητας σε παγκόσμιο επίπεδο για να εγγυηθεί υψηλή ρευστότητα και ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Μηχανήματα αυτόματης πώλησης

Η ομάδα έργων lynchpin σχεδίασε και χρησιμοποίησε την ιδέα ενός συστήματος αποδοχής κρυπτονομισμάτων σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης παγκοσμίως.

Η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό κόσμο, καθώς υποστηρίζει πληρωμές με LYN Token Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και USDT.

Ερχομαι συντομα

Η ομάδα έργων lynchpin αναζητά συνεχώς νέες ευκαιρίες για να εμπλουτίσει την εργαλειοθήκη των λειτουργιών LYN. Οι κοντινότερες κυκλοφορίες θα περιλαμβάνουν μια πλατφόρμα παιχνιδιών, τραπεζικό περιβάλλον και ακαδημία.

Πλατφόρμα τυχερού παιχνιδιού

Πρόσφατα, η Lynchpin έδωσε νέα ζωή στην πλατφόρμα παιχνιδιών της με έναν νέο συνεργάτη. Σε αυτήν την πλατφόρμα, τα στοιχεία του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα για μάρκες LYN.

Το πρόγραμμα συνεργατών της πλατφόρμας θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν έσοδα από την κοινωνική τους έκθεση. Όλες οι ανταμοιβές συνεργατών θα πληρωθούν σε LYN για να διασφαλιστεί το μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον για το διακριτικό.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η LynGlobal, μια ψηφιακή τράπεζα νέας γενιάς, θα προσφέρει τραπεζικές λύσεις για κρυπτονομίσματα. Οι χρήστες του θα είναι σε θέση να καταθέσουν Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και Tether (USDT) και να κερδίσουν ετήσιες αποδόσεις από τους αδρανοποιημένους κρυπτογραφημένους πλούτους τους.

Οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες με κρυπτογράφηση θα εκδίδονται για πελάτες της LynGlobal. Οι «παγωμένες» καταθέσεις LYN με υψηλή ετήσια απόδοση θα προσφέρουν μια ακόμη ευκαιρία για παθητικό εισόδημα.

Ακαδημία

Η Lynchpin Academy θα εκπαιδεύσει τους ανθρώπους για την ιστορία και την πρόοδο του τμήματος blockchain. Οι μαθητές θα μάθουν στρατηγικές συναλλαγών, θα μελετήσουν βασικές αρχές blockchain, θα ανακαλύψουν νέα πολύτιμα προϊόντα.

Τα προγράμματα Trading Education θα διδάξουν στους μαθητές να κερδίσουν έως και 1% από τις συναλλαγές arbitrage.

συμπέρασμα

Συνολικά, η ομάδα του έργου Lynchpin έχει θέσει εξαιρετικά φιλόδοξους στόχους. Η προσέγγιση πολλαπλών χρήσεων στην έννοια του token χρησιμότητας είναι ο μόνος τρόπος για να οικοδομήσουμε ένα τόσο εξελιγμένο οικοσύστημα.

Ταυτόχρονα, με καλά σχεδιασμένα tokenomics και ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών, το LYN θα γίνει ένα πολύτιμο και χρήσιμο μέσο στις λιανικές πληρωμές και εμβάσματα.