Ένας οδηγός για αρχάριους για το Skrill 2020 – Απλοποίηση της προσφοράς κρυπτογράφησης της Skrill

Μετά από χρόνια πολλαπλασιασμού κρυπτονομισμάτων, οι παραδοσιακές πλατφόρμες πληρωμών εμπλέκονται στο οικοσύστημα, φέρνοντας τόσο την τεχνολογική τους τεχνογνωσία όσο και την καθιερωμένη πελατειακή τους βάση στο κίνημα κρυπτογράφησης. Skrill, μια διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών και υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων που λειτουργεί από το 2001, είναι ένας από τους τελευταίους παίκτες που εισήλθαν στο κρυπτοσύστημα.

Ακολουθούν οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να κατανοήσετε το πλαίσιο της πλατφόρμας και να συμμετάσχετε στις αυξανόμενες προσφορές προϊόντων τους.

Ιστορικό

Αρχικά λειτουργούσε με το όνομα Moneybookers, η Skrill απέδωσε αποτελέσματα παράλληλα με το PayPal και άλλες εξέχουσες διαδικτυακές πλατφόρμες πληρωμών. Ενώ η Skrill δεν συσσώρευσε ποτέ το παραδοσιακό μερίδιο αγοράς που καθιέρωσε το PayPal, εισέρχεται σε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα και οι μεταφορές έχουν καθιερώσει την πλατφόρμα ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο οικοσύστημα πληρωμών κρυπτογράφησης.

Στα αρχικά του στάδια, η Skrill ήταν δημοφιλής μεταξύ διεθνών εμπόρων που χρειάζονταν επεξεργασία πολλών νομισμάτων. Τώρα που πραγματοποιούνται πολλές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων στο διαδίκτυο, η εισβολή της Skrill σε κρυπτονομίσματα είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα που αγκαλιάζει τη θήκη χρήσης του παρελθόντος, ενώ το εισάγει σταθερά στο μέλλον.

Η Skrill άρχισε να προσφέρει μια πύλη κρυπτογράφησης το 2018, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα μέσω της εύχρηστης υπηρεσίας αγοράς και πώλησης. Ωστόσο, η πλατφόρμα επέκτεινε πρόσφατα την προσφορά της και η Skrill επιτρέπει τώρα στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Bitcoin για να αγοράσουν άλλα κρυπτονομίσματα, κάτι που θα μπορούσε να αυξήσει και τις δύο την απόδοση της πλατφόρμας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Προσωπικό

Η Skrill εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά ο οργανισμός διατηρεί γραφεία που δεν είναι ο κόσμος. Από την κορυφή, η εταιρεία διευθύνεται από Lorenzo Pellegrino, ο οποίος, πριν αναλάβει το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου, διετέλεσε εκτελεστικός αντιπρόεδρος για την ψηφιακή ανάπτυξη για Βέλτιστες Πληρωμές, ενώ ταυτόχρονα κατείχε και άλλες θέσεις εκτελεστικού επιπέδου στο Skrill. Ο κ. Pellegrino διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση της εταιρείας στο χώρο της κρυπτογράφησης και οι προσπάθειές του ενισχύονται από τον Rossen Yordanov, τον VP καταναλωτών και κρυπτογράφησης της Skrill.

Με ένα συλλογικό όριο αγοράς που πλησιάζει τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι ξεκάθαρο ότι τα κρυπτονομίσματα θα διαδραματίσουν εξέχοντα ρόλο στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της ψηφιακής εποχής, κάτι που θα είναι το πιο εμφανές αποτέλεσμα μέσω των ψηφιακών πληρωμών.

Όπως ο κ., Πελεγκρίνο σημειώσεις, “Αυτό το ταξίδι ξεκινά με τη συνεργασία με τον κατάλληλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών που προσφέρει μια υπηρεσία λογαριασμού εμπόρου που περιλαμβάνει κρυπτονομίσματα εντός των διαθέσιμων μεθόδων πληρωμής.”

Προσφορές πλατφόρμας

Για να είμαστε σίγουροι, τα κρυπτονομίσματα δεν είναι καινούργια για το Skrill. Ωστόσο, το Νοέμβριο, η πλατφόρμα ανακοίνωσε μια σημαντική επέκταση που θα παρέχει μια άμεση πύλη crypto-to-crypto όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν altcoins χρησιμοποιώντας Bitcoin και άλλους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής..

Μέχρι τώρα, εάν οι χρήστες ήθελαν να ανταλλάξουν ένα κρυπτογράφηση με άλλο, έπρεπε να πουλήσουν μια εκμετάλλευση και να χρησιμοποιήσουν τα έσοδα για να αγοράσουν ένα άλλο διακριτικό. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν απευθείας ψηφιακά νομίσματα, αλλάζοντας το Bitcoin για ένα από τα υποστηριζόμενα νομίσματα της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένων των Ether, Litecoin, XRP και άλλων. Συνολικά, οι χρήστες μπορούν να μετακινούνται απρόσκοπτα μεταξύ οκτώ διαφορετικών κρυπτογράφησης και η πλατφόρμα σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα σύντομα.

SkrillΕικόνα 2: Skrill

Το Skrill λειτουργεί ως υπηρεσία φύλαξης, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για ένα ιδιωτικό κλειδί ή άλλη λειτουργικότητα ασφαλείας. Σε σχέση με μια αξιόπιστη υπηρεσία, μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στην ασφάλεια των περιουσιακών τους στοιχείων. Ωστόσο, πετάει επίσης απέναντι στο αποκεντρωμένο και αυτόνομο ήθος που καθορίζει την κίνηση κρυπτογράφησης.

Στο τέλος, οι αναβαθμισμένες προσφορές κρυπτογράφησης της Skrill παρέχουν στους έμπειρους λάτρεις της κρυπτογράφησης και στους αγοραστές για πρώτη φορά έναν εύκολο τρόπο αγοράς και πώλησης ψηφιακών νομισμάτων μέσω μιας ασφαλούς, αξιόπιστης πλατφόρμας με ιστορία οικονομικής ακεραιότητας.

Πώς να συμμετάσχετε

Αναμφίβολα, η χρήση του Skrill είναι μια σκόπιμα φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Η πλατφόρμα προσφέρει τόσο προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς λογαριασμούς και ενώ οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί απαιτούν διαδικασία υποβολής αιτήσεων, οι μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν εύκολα σε έναν λογαριασμό. Μετά τη συμπλήρωση ορισμένων προσωπικών στοιχείων για τη δημιουργία λογαριασμού, οι χρήστες πρέπει να παρέχουν τη χώρα διαμονής τους και το προτιμώμενο νόμισμα λογαριασμού.

Η πλατφόρμα διαθέτει πολλές βασικές δυνατότητες, όπως μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα που εκδίδεται από την Mastercard, μια υποδομή πληρωμών και μια διεθνή υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Επί του παρόντος, οι χρήστες έχουν διάφορους τρόπους κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων, καθιστώντας το μια εξατομικευμένη διαδικασία που μπορεί να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις μιας διαφορετικής βάσης χρηστών. Για παράδειγμα, για καταθέσεις, η Skrill δέχεται:

  • Χρεωστική / πιστωτική κάρτα
  • τραπεζική μεταφορά
  • Bitcoin και Bitcoin Cash
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Εμπιστευτικά
  • Κλάρνα

Συγκεκριμένα, οι χρήστες Skrill επιβαρύνονται με 0% τέλη όταν χρησιμοποιούν το πορτοφόλι Skrill για να πραγματοποιούν διαδικτυακές πληρωμές, να λαμβάνουν χρήματα, να ανεβάζουν χρήματα ή να στέλνουν χρήματα σε διεύθυνση email ή άλλα πορτοφόλια Skrill. Αυτή η εμπειρία χωρίς προβλήματα είναι αυτό που πολλοί χρήστες κρυπτογράφησης αναζητούν σε πρακτικές περιπτώσεις χρήσης για ψηφιακά νομίσματα.

Η Skrill χρεώνει ένα τέλος ανάληψης που ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο και ορισμένοι χρήστες σίγουρα θα θέλουν να προσαρμόσουν την προσέγγισή τους για να μειώσουν το ποσό που ξοδεύουν μετακινώντας χρήματα.

Κλείνοντας Σκέψεις

Ως έχει, υπάρχει κάτι για όλους στο Skrill και αυτό είναι πραγματικά το καθοριστικό σημείο πώλησης για την πλατφόρμα. Είτε είστε βετεράνος κρυπτογράφησης ή αγοραστής για πρώτη φορά, η Skrill είναι το κατάλληλο μέρος προσγείωσης, καθώς φέρνουν την εξουσία μιας καθιερωμένης εταιρείας πληρωμών να αντέξει σε έναν αναδυόμενο τομέα ώριμο με ευκαιρίες.