Οι καλύτεροι τρόποι αγοράς Bitcoin στο Crypto.com

Ξεκίνησε το 2016, το Crypto.com είναι ένα κορυφαίο χρηματιστήριο crypto-to-fiat παγκοσμίως. Ήταν το Crypto.com που εφηύρε την έννοια των πιστωτικών καρτών με κρυπτογράφηση. Επομένως, θα πρέπει να χαρακτηριστεί από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin (BTC) με fiat, stablecoins ή άλλα cryptos.

Αγορά Bitcoin (BTC) το 2020: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Την 1η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, το Bitcoin (BTC) επανεξέτασε το υψηλό όλων των εποχών σχεδόν των 20.000 $. Μέσα στο νεογέννητο FOMO εμπνευσμένο από μια ανοδική πορεία, κάθε διόρθωση αντιμετωπίζεται από ορισμένους εμπόρους ως μια άλλη ευκαιρία «buy-the-dip». «Τα χτυπήστε τον εαυτό σας…» τα μιμίδια τώρα δεν μοιάζουν πλέον με κλικ, ούτε αλαζονικά. Έτσι, ο χώρος σίγουρα χρειάζεται αξιόπιστους και διαισθητικούς τρόπους αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχουν ράλι χωρίς βάναυση διόρθωση. Οι αναλυτές προειδοποιούν για πιθανές πτώσεις 30-40 τοις εκατό. Ως εκ τούτου, χρειάζεται ακόμα ισχυρά χέρια και ψυχρό μυαλό για να επενδύσει σε Bitcoin (BTC).

Αγορά Bitcoin (BTC) με Crypto.com: βασικά

Το Crypto.com είναι μια ενιαία πλατφόρμα αγοράς και διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης. Τη στιγμή του Τύπου, υποστηρίζει 80+ κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Behemoths Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και XRP, δημοφιλή νομίσματα μετοχών (PoS) όπως Cardano (ADA), Tezos (XTZ) και Cosmos (ATOM) και, από φυσικά, κόκκινα τέρατα DeFi, Yearn.Finance (YFI), Uniswap (UNI), Aave Protocol (AAVE) και Curve Finance (CRV).

Η σουίτα stablecoin διαθέτει Tether (USDT), True USD (TUSD) και όλα τα άλλα ρευστά περιουσιακά στοιχεία. Υποστηρίζει επτά νομίσματα fiat: USD, EUR, CAD και ούτω καθεξής.

Bitcoin (BTC), altcoins και Crypto.comΤο εγγενές διακριτικό, Crypto.com Coin (CRO), μπορεί να αγοραστεί με πιστωτικές κάρτες, stablecoin και κορυφαία κρυπτονομίσματα στην εφαρμογή Crypto.com και το Exchange.

Οι πιστωτικές κάρτες Visa υποστηρίζονται με υπερηφάνεια από το Crypto.com // Image by Crypto.comΟι πιστωτικές κάρτες Visa υποστηρίζονται με υπερηφάνεια από το Crypto.com // Image by Crypto.com

Για να γιορτάσει αυτήν την πολυαναμενόμενη περίοδο bullish, το Crypto.com παρουσιάζει τρία προσοδοφόρα περιορισμένα προγράμματα.

Αγορά Bitcoin (BTC) το 2020 με το Crypto.com: κορυφαίες προσφορές

Οι στρατηγικές 2020 (Bitcoin) του Crypto.com συγχωνεύουν τα οφέλη των μεθοδολογιών επένδυσης παλαιού αλλά χρυσού (“Επαναλαμβανόμενη αγορά”), επιλογές παροχής ρευστότητας εμπνευσμένων από το DeFi (“Supercharger”) και χαρακτηριστικά παθητικού εισοδήματος (“Crypto Earn”).

Επαναλαμβανόμενη αγορά: Μεταφορά DCA στο crypto

Με την “Επαναλαμβανόμενη αγοράΕνεργοποιημένη η λειτουργία, η ανταλλαγή θα αγοράσει αυτόματα ένα προκαθορισμένο ποσό κρυπτογράφησης εβδομαδιαίως, δεκαπενθήμερο ή μηνιαίως. Το ελάχιστο ποσό αγοράς BTC ξεκινά από 50 $. Με λίγα λόγια, το Crypto.com εισάγει τη δημοφιλή στρατηγική «μέσος όρος κόστους-δολαρίου» στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει τον μετριασμό της υψηλής μεταβλητότητας των ποσοστών κρυπτονομισμάτων.

Εκτός από το Bitcoin (BTC), οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν CRO, ETH, LINK, BAND, VET, ADA, XRP, AAVE, YFI και UNI. Εκτός από την πληρωμή με πιστωτικές κάρτες, σταθερά νομίσματα όπως USDT, USDM, TUSD, DAI, PAX και USDC και νομίσματα fiat όπως AUD, EUR, GBP και USD μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή για “Επαναλαμβανόμενη αγορά”.

Το στοίχημα (“δέσμευση”) του εγγενούς περιουσιακού στοιχείου της Crypto.com, CRO, αναβαθμίζει το επίπεδο ενός συμμετέχοντος “Επαναλαμβανόμενη αγορά” αυξάνοντας το μηνιαίο όριό του.

Επαναλαμβανόμενη αγορά »: μηνιαία όρια για τους CRO stakers // Image by Crypto.com"Επαναλαμβανόμενη αγορά »: μηνιαία όρια για τους CRO stakers // Image by Crypto.com

Υπερπληρωτής: Εξόρυξη ρευστότητας με Bitcoin (BTC)

Υπερπληρωτής είναι μια πλατφόρμα εξόρυξης ρευστότητας με ένα κλικ από το Crypto.com. Διανέμει ανταμοιβές μεταξύ παρόχων ρευστότητας (χρήστες που «κλειδώνουν» τα περιουσιακά τους στοιχεία για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα) για συμμετοχή σε ομάδες ρευστότητας.

Στις 29 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, ξεκίνησε η φάση BTC της καμπάνιας Supercharger. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι συμμετέχοντες των διακριτικών CRO στο απόθεμα ρευστότητας Crypto.com θα λάβουν ανταμοιβές Bitcoin (BTC) στις 31 Δεκεμβρίου. Συνολικά 250.000 $ σε ισοδύναμο Bitcoin (BTC) δεσμεύονται από την Crypto.com για αυτήν την προσφορά.

Κερδίστε Crypto: Κατάθεση BTC, κερδίστε BTC

Ο “Κερδίστε CryptoΗ υπηρεσία επιτρέπει στους κατόχους διακριτικών να επωφεληθούν από το αδρανές κρυπτογράφηση τους. Όπως με τις συνηθισμένες καταθέσεις τραπεζικών λογαριασμών, οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν περιοδικές πληρωμές για να καταθέτουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε έναν ειδικό μηχανισμό.

Συνολικά 35+ μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των stablecoin, είναι διαθέσιμα για προγράμματα κατάθεσης. Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση, ο τόκος αρχίζει να συγκεντρώνεται αμέσως. Τη στιγμή του Τύπου, το μέγιστο ενδιαφέρον είναι περίπου 12 τοις εκατό στο APY. Τα ευέλικτα προγράμματα ενός μηνός και τριών μηνών “Crypto Earn” είναι ενεργά τώρα.

Ελέγξτε ξανά τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας Ελέγξτε ξανά τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας “Crypto Earn” στην πολιτεία ή την περιοχή σας // Image by Crypto.com

Οι καταθέσεις Bitcoin (BTC) είναι από τις πιο δημοφιλείς λόγω της υψηλής ρευστότητας και της ευρείας υιοθέτησης του κρυπτογράφησης. Η μέγιστη αναλογία APY για Bitcoin (BTC) είναι 6,5 τοις εκατό.

Συμπέρασμα

Με τη διαισθητική διεπαφή του, χωρίς ή χαμηλές χρεώσεις και ευρύ φάσμα διαθέσιμων περιουσιακών στοιχείων, το Crypto.com παρέχει στους πελάτες του τις καλύτερες ευκαιρίες να αγοράσουν Bitcoin (BTC) το 2020.

Όλα τα προγράμματα κέρδους που προσφέρονται από το Crypto.com το 4ο τρίμηνο του 2020, θα πρέπει να αναφέρονται ως πρωτοποριακές πρωτοβουλίες στον κόσμο του Bitcoin (BTC).