Το ChangeHero δημιουργεί οικοσύστημα All-in-One για λειτουργίες Crypto και Fiat

Συνήθως, τόσο οι έμπειροι έμποροι όσο και οι αρχάριοι στο crypto αναζητούν ανταλλαγές υψηλής ταχύτητας και χαμηλού κόστους με το μέγιστο εύρος διαθέσιμων στοιχείων και μια διαισθητική διαδικασία εγγραφής. Επίσης, η αποδεδειγμένη αξιοπιστία και αναγνώριση από την παγκόσμια κοινότητα κρυπτογράφησης εκτιμάται ιδιαίτερα σε αυτό το τμήμα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ChangeHero είναι ένα παράδειγμα εγχειριδίου ενός πρωτοποριακού οικοσυστήματος ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που έχει σχεδιαστεί με έναν τρόπο «one-size-fits-all». Μετά τα πρώτα δύο χρόνια λειτουργίας, συγκέντρωσε υπέροχα σχόλια από ηγέτες της βιομηχανίας (συμπεριλαμβανομένου του Justin Sun της Tron), κορυφαίων εταιρειών (Satoshi Labs, Exodus Wallet) και απλών πελατών (4.8 / 5 on TrustPilot, 0/106 αρνητικές / θετικές κριτικές στις Καλύτερη αλλαγή, και τα λοιπά.)

Τι είναι το ChangeHero?

Το ChangeHero είναι ένα οικοσύστημα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων πολλαπλών στοιχείων. Ιδρύθηκε το uber-bearish 2018 στο Χονγκ Κονγκ και λειτουργεί από μια διανεμημένη ομάδα από όλο τον κόσμο. Υποστηρίζει λειτουργίες με Bitcoin (BTC) και 40 μάρκες. Όσον αφορά τις υπηρεσίες διακριτικών, το ChangeHero λειτουργεί με τρεις τρόπους:

  1. «Ανταλλαγή, αγορά και πώληση»: BTC, ETH, USDT, BCH, TRX, ALGO, BAT, OKB.
  2. “Αγορά και ανταλλαγή”: BSV, XLM, DASH, NANO, QTUM, USDC.
  3. «Μόνο ανταλλαγή»: XRP, BNB, LINK, LTC, XMR, TRX, XTZ, ZEC, BUSD, ETC, OMG, TUSD, DOGE, DGB, ZRX, PAX, LSK, ARDR, BRD, COMP, DAI, MKR, PPT , REP, SNT, UNI, XEM, XVG, NIM.

Συνοπτικά, οι χρήστες του ChangeHero μπορούν να εκτελέσουν και τις τρεις λειτουργίες με κρυπτογραφημένα μεγαλοπρεπή, να αγοράσουν και να ανταλλάξουν βετεράνους blockchain και να ανταλλάξουν νομίσματα απορρήτου, περιουσιακά στοιχεία DeFi και δημοφιλή κουπόνια χρησιμότητας. Τα αξιόπιστα σταθερά νομίσματα είναι διαθέσιμα σε κάθε ενότητα.

Η λίστα των υποστηριζόμενων στοιχείων επεκτείνεται συνεχώς για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία συναλλαγών για όλους τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω το crypto μου στο ChangeHero?

Το ChangeHero είναι KYC-αγνωστικικό όταν πρόκειται απλώς για τη μετατροπή ενός crypto σε άλλο. Για αγορά / πώληση κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα, ο χρήστης πρέπει να περάσει μια εφάπαξ υποχρεωτική διαδικασία KYC.

Κατά την ανταλλαγή κρυπτογράφησης, κάθε χρήστης ChangeHero έχει δύο επιλογές. Επιλέγοντας «Καλύτερη τιμή», ο πελάτης μπορεί να δει το αποτέλεσμα της συναλλαγής του να αλλάζει λόγω της αύξησης της μεταβλητότητας των τιμών. Ωστόσο, η αρχική τιμή είναι πραγματικά η «καλύτερη» σε όλες τις διαθέσιμες παραγγελίες.

Καλύτερη τιμή // Εικόνα από ChangeHeroΚαλύτερη τιμή // Εικόνα από ChangeHero

Με τη λειτουργία «Σταθερή τιμή», ο συντελεστής ανταλλαγής είναι ελαφρώς λιγότερο άνετος και οι χρεώσεις συναλλαγών είναι υψηλότερες. Όμως ο χρήστης παίρνει ακριβώς αυτό που είναι γραμμένο στο παράθυρο “You Get”.

Σταθερή τιμή // Εικόνα από ChangeHeroΣταθερή τιμή // Εικόνα από ChangeHero

Όπως φαίνεται στις παραπάνω εικόνες, η διαφορά μεταξύ του ποσοστού «Καλύτερος» και «Σταθερός» είναι μικρότερος από 0,9%, επομένως, ανεξάρτητα από τη λειτουργία που επιλέγει ο χρήστης, δεν θα χάσει πολλά.

Ούτε οι τρόποι συναλλαγών “Best Rate” ούτε “Fixed Rate” απαιτούν εγγραφή, εξουσιοδότηση, λήψεις / εγκαταστάσεις και ούτω καθεξής. Οι χρήστες πρέπει απλώς να καταθέσουν τα χρήματά τους και να ελέγξουν τις τιμές πριν από την έναρξη της συναλλαγής.

Κατά την αγορά / πώληση κρυπτογράφησης, ο πελάτης απαιτείται να προσαρμόσει τη χώρα διαμονής του, καθώς το ChangeHero πληροί αυστηρά όλους τους τοπικούς περιορισμούς που σχετίζονται με τους κανονισμούς κρυπτογράφησης. Σε αυτήν την περίπτωση, η μόνη εφαρμοζόμενη τιμή είναι “Fixed”, ώστε ο χρήστης να μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα της συναλλαγής του.

Επένδυση 10.000 ευρώ σε Bitcoin (BTC) με το ChangeHero // Image by ChangeHeroΕπένδυση 10.000 ευρώ σε Bitcoin (BTC) με το ChangeHero // Image by ChangeHero

Οι συναλλαγές «Best Rate» υπόκεινται σε λογικές χρεώσεις 0,5%, ενώ επιπλέον χρεώσεις 0,2% -0,5% ενδέχεται να χρεωθούν στη λειτουργία «Fixed Rate» σε περιόδους υψηλής μεταβλητότητας για την κάλυψη επιπλέον κινδύνων. Συνήθως, οι συναλλαγές στο ChangeHero διαρκούν λιγότερο από 15 λεπτά.

Το ChangeHero διατηρεί το δικαίωμα να ξεκινήσει επιπλέον ελέγχους KYC / AML εάν το σύστημα επιμέλειας εντοπίζει ύποπτη δραστηριότητα συναλλαγών. Οι συμμετέχοντες στις εν λόγω συναλλαγές μπορούν είτε να περάσουν επιπλέον επιταγές είτε να επιστρέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Πώς μπορώ να κερδίσω με το ChangeHero?

Οι έμπειροι λάτρεις της κρυπτογράφησης και οι τοπικοί επηρεαστές μπορούν να αξιοποιήσουν την κοινωνική τους έκθεση συμμετέχοντας σε δραστηριότητες συνεργατών. Οι συνεργάτες μπορούν να εγκαταστήσουν widget ανταλλαγής στον ιστότοπο κάθε εμπόρου για να τον βοηθήσουν στην αποδοχή κρυπτογράφησης. Ένα μερίδιο των τελών που δημιουργούνται θα σταλεί ως ανταμοιβή στον συνεργάτη που είναι υπεύθυνος για το widget.

Ανταλλάξτε widget για ιστότοπους από Changehero // Εικόνα από ChangeheroΑνταλλάξτε widget για ιστότοπους από Changehero // Εικόνα από Changehero

Επίσης, οι συνεργάτες μπορούν να λάβουν μοναδικούς συνδέσμους παραπομπής για κοινή χρήση. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, ο συνεργάτης κερδίζει από τη λειτουργία των παραπομπών του.

Τέλος, ο καθένας μπορεί εύκολα να ξεκινήσει τη δική του ανταλλαγή μέσω οργάνων API από το ChangeHero στο πλαίσιο του προγράμματος «λευκή ετικέτα». Για να συνδέσετε πορτοφόλια / υπηρεσίες με το ChangeHero API, ο χρήστης πρέπει να ελέγξει την ενότητα “Συνεργασία” του ιστότοπου του έργου.

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, το ChangeHero κατάφερε να δημιουργήσει μια διαισθητική, αξιόπιστη και ισχυρή υπηρεσία χωρίς KYC και εγγραφή για απλούς εμπόρους. Οι πύλες Fiat προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς / πώλησης κρυπτογράφησης με ένα κλικ.

Το πρόγραμμα συνεργατών του ChangeHero ξεπερνά κατά πολύ τους συνηθισμένους «συνδέσμους θυγατρικών» και προσφέρει λειτουργίες λευκής ετικέτας και έτοιμα widget για τους ενεργούς συνεργάτες του.