Το FinFreeOTC λανσάρει το Crypto Marketplace που δεν είναι θεματοφύλακα

Η FinFreeOTC, μια καναδική ομάδα ανάπτυξης, θα κυκλοφορήσει μια μοναδική αγορά κρυπτογράφησης. Η δυνατότητα διευκόλυνσης της διαπραγμάτευσης περιουσιακών στοιχείων πραγματικού κόσμου για μάρκες κρυπτογράφησης είναι μια εντυπωσιακή διαφορά από τους ανταγωνιστές της. Σύμφωνα με τη δήλωση της ομάδας, το FinFreeOTC θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Περιβάλλον συναλλαγών εκτός θεματοφυλακής

ο FinFreeOTC Η ομάδα δημιουργεί μια εξαιρετικά αποκεντρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου κρυπτογράφησης παρόμοια με την e-Bay, χωρίς προστασία για περιουσιακά στοιχεία χρηστών σε κάθε στάδιο διαπραγμάτευσης. Οι χρήστες θα αποκτήσουν 100% έλεγχο των κεφαλαίων τους, ζευγών ιδιωτικών / δημόσιων κλειδιών και συναλλαγών καθώς κανένα κρυπτογράφηση δεν είναι κλειδωμένο από το FinFreeOTC. Οι χρήστες επίσης δεν χρειάζεται να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς. Αυτός ο τρόπος αλληλεπίδρασης μεταξύ χρηστών και πλατφόρμας έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει την απώλεια χρηματικών συναλλαγών ως αποτέλεσμα παράβασης υπηρεσιών ή επιθέσεων τρίτων.

FinFreeOTC, μοναδική αγορά κρυπτογράφησηςFinFreeOTC, μια μοναδική αγορά κρυπτογράφησης // Εικόνα από FinFreeOTC

Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στην υπηρεσία να αποφεύγει τις δυσκίνητες διαδικασίες Γνωρίστε τον πελάτη σας / την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (KYC / AML), καθώς η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία μέσω των δικών τους πορτοφολιών. Επιπλέον, η υπηρεσία δεν χρεώνει στους χρήστες της. Μια έξυπνη διαδικασία εγγραφής είναι το μόνο που πρέπει να ολοκληρώσουν οι χρήστες για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές στο FinFreeOTC.

Αγορά και πώληση των προϊόντων σας τοπικά

Η ποικιλία των διαθέσιμων στοιχείων για ελεύθερη διαπραγμάτευση είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας FinFreeOTC. Με τα μέσα του, οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν αυτοκίνητα, ψηφιακές τεχνικές, υπολογιστές και smartphone, καθώς και την ίδια την κρυπτογράφηση. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους πριν δημιουργήσουν μια ανάρτηση με μια προσφορά συναλλαγών. Ο πωλητής πρέπει απλώς να περιγράψει την πρότασή του, να δημοσιεύσει φωτογραφίες, την τοποθεσία, την περιγραφή των χαρακτηριστικών και την επιθυμητή τιμή.

Τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία και όλα τα είδη κρυπτονομισμάτων μπορούν να αγοραστούν / πωληθούν με το FinFreeOTC με τρόπο μη στερητικόΤα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία και όλα τα είδη κρυπτονομισμάτων μπορούν να αγοραστούν / να πωληθούν με το FinFreeOTC με μη στερητικό τρόπο // Image by FinFreeOTC

Οι αγοραστές μπορούν να περιηγηθούν σε διαβαθμισμένες διαφημίσεις, να συγκρίνουν προσφορές και να επιλέξουν αυτήν που τους ταιριάζει καλύτερα. Αφού βρει μια προσφορά, ο αγοραστής μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στον ιδιοκτήτη των αγαθών. Αλληλεπιδρώντας με το Facebook που μοιάζει με το Messenger, οι δύο μπορούν να συζητήσουν την τιμή και τους όρους του εμπορίου. Το FinFreeOTC προσπαθεί να διατηρήσει ορατές μόνο τις ενεργές αναρτήσεις, καθώς προτρέπει τους πωλητές να αφαιρέσουν τις αναρτήσεις που έχουν ήδη πωληθεί.

Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να συναντηθούν σε ένα ασφαλές μέρος που ταιριάζει τόσο στον αγοραστή όσο και στον πωλητή και να ανταλλάξουν την κρυπτογράφηση τους με προϊόντα χωρίς συμμετοχή τρίτων. Κατά την ανταλλαγή, οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πορτοφόλια της επιλογής τους: δεν παρέχεται πορτοφόλι από τη FinFreeOTC. Τούτου λεχθέντος, μια τέτοια συναλλαγή βιώνει ένα παράδειγμα εγχειριδίου για το πώς λειτουργεί μια ελεύθερη αγορά και τι είναι η υιοθέτηση κρυπτογράφησης.

Η ομάδα εξυπηρέτησης παρακαλεί τους εμπόρους να ελέγξουν ξανά την κατάσταση των συναλλαγών τους, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι έχει ληφθεί ο επιθυμητός αριθμός διακριτικών. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την αποφυγή κάθε είδους απάτης.

Εκτός από την εμπορία πραγματικών αγαθών, η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων peer-to-peer. Αυτή η λειτουργία μετατρέπει το FinFreeOTC σε μια αγορά ψηφιακών χρημάτων πλήρους στοίβας, δύο σε ένα.

All-in-One Interface για απρόσκοπτη συναλλαγή

Η διεπαφή της αγοράς κρυπτονομισμάτων FinFreeOTC peer-to-peer συνδυάζει τα οφέλη της απλότητας με ένα πλούσιο κιτ εργαλείων υψηλής απόδοσης. Η κύρια πτυχή του είναι η υπηρεσία ταξινομημένων διαφημίσεων. Εδώ εμφανίζονται οι ανακοινώσεις για προσφορές συναλλαγών. Αυτή η ενότητα υποστηρίζει την επισύναψη φωτογραφιών για την περιγραφή των προσφερόμενων προϊόντων.

Ένα ενσωματωμένο messenger επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν απευθείας μέσα στην πλατφόρμα χωρίς καθυστέρηση. Οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να συζητήσουν όλες τις πτυχές των μελλοντικών συναλλαγών προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Όλα τα διακριτικά κρυπτογράφησης είναι ευπρόσδεκτα στην πλατφόρμα FinFreeOTC. Οι χρήστες εδώ μπορούν πάντα να ενημερώνονται με ενημερωμένες τιμές.Όλα τα διακριτικά κρυπτογράφησης είναι ευπρόσδεκτα στην πλατφόρμα FinFreeOTC. Οι χρήστες εδώ μπορούν πάντα να ενημερώνονται με ενημερωμένες τιμές. // Εικόνα από FinFreeOTC

Μια επιλογή τοπικής αναζήτησης επιτρέπει στους αγοραστές να βρίσκουν προσφορές σε μια συγκεκριμένη περιοχή, περιοχή ή πόλη. Σύμφωνα με την ομάδα του έργου, αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που η πλατφόρμα FinFreeOTC ήταν ο πρωταρχικός της στόχος. Η δυνατότητα εύρεσης αναρτήσεων τοπικά διασφαλίζει μια ασφαλή και γρήγορη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ένας υπολογιστής crypto-to-fiat εντός εφαρμογής μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να υπολογίσουν τις τιμές τόσο σε χρήματα fiat όσο και σε κρυπτονομίσματα.Ένας υπολογιστής crypto-to-fiat εντός της εφαρμογής μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να υπολογίσουν τις τιμές τόσο σε χρήματα fiat όσο και σε κρυπτονομίσματα. // Εικόνα από FinFreeOTC

Το FinFreeOTC πρόσθεσε μια ενότητα ζωντανής αυτόματης ενημέρωσης τιμών κρυπτογράφησης. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις μεταβολές των τιμών για κερδοφόρες συναλλαγές. Ο υπολογιστής crypto / fiat εντός της εφαρμογής υποστηρίζει μια απρόσκοπτη συναλλαγή UX.