Πώς να αγοράσετε Crypto με Fiat το 2020 Επεξήγηση από το StormGain

Ο τομέας των κρυπτονομισμάτων αύξησε σημαντικά τη δημόσια έκθεσή του τα τελευταία δύο έως τρία χρόνια. Ενώ η ταχεία ανάπτυξη της κρυπτογράφησης έχει προσφέρει πληθώρα χρήσιμων υπηρεσιών λιανικής, πολλοί νεοεισερχόμενοι εξακολουθούν να πρέπει να μαντέψουν για το πού να αγοράσουν τα πρώτα τους κρυπτονομίσματα.

Η αγορά κρυπτογράφησης με μετρητά παραμένει ο πιο απρόσκοπτος και διαισθητικός τρόπος συνάντησης με τον κόσμο του «Magic Internet Money». Με το παράδειγμα του οικοσυστήματος ανταλλαγής κρυπτογράφησης και συναλλαγών πολλαπλών χρήσεων της StormGain, μπορούμε να δούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει το 2020.

Αγορά Crypto με μετρητά: Είναι λογικό?

Η αγορά κρυπτογράφησης με μετρητά αναφέρεται σε άμεση αγορά «fiat-to-crypto» με την πιστωτική κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται καν να ξέρετε τι είναι ένα blockchain ή πώς λειτουργεί για να αγοράσετε κάποια Bitcoin (BTC) ή Ether (ETH) με τη Visa ή την Mastercard σας.

Κύριο πλεονέκτημα: Απλότητα

Ένας αριθμός τηλεφώνου, μια ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα – αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αγοράσετε μάρκες κρυπτογράφησης. Μοιάζει με την αγορά αγαθών σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και επομένως είναι κατάλληλο για χρήστες και επενδυτές εκτός της Πληροφορικής (CS).

Ασφάλεια: Δεν υπάρχει κίνδυνος εκ μέρους σας

Πολλές υπηρεσίες προσφέρουν peer-to-peer επιλογές για την αγορά κρυπτογράφησης: αλληλεπιδράτε με έναν άλλο χρήστη, του στέλνετε τα χρήματά σας από την κάρτα και λαμβάνετε την κρυπτογράφηση σας. Φαίνεται καταπληκτικό, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες απάτης.

Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για την αγορά κρυπτογράφησης με μετρητά, η διαδικασία της συναλλαγής είναι ασφαλής και ασφαλής, καθώς η πλατφόρμα προστατεύει τα δικαιώματά σας και εξαλείφει όλες τις πιθανότητες απάτης.

Διαθεσιμότητα: Αγορά Crypto Όπου και Όποτε θέλετε

Με αυτήν την επιλογή, δεν είστε συνδεδεμένοι με το πλαίσιο χρόνου και τόπου που λειτουργεί η υπηρεσία. Είναι πραγματικά μια ευκαιρία 24/7 ανεξάρτητα από την τιμή του Bitcoin (BTC), την τοπική ώρα, την κατοικία της τράπεζας που εξέδωσε την κάρτα σας κ.λπ..

Όσον αφορά την τεχνολογία, το μόνο που χρειάζεστε για να αγοράσετε κρυπτογράφηση με μετρητά στη σύγχρονη εποχή είναι ο υπολογιστής σας ή ένα smartphone συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο και μια πιστωτική κάρτα.

Αγορά Crypto με μετρητά: Η εμπειρία του StormGain

StormGain, ένα οικοσύστημα συναλλαγών και ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, έχει σχεδιαστεί ως ένα απρόσκοπτο, ασφαλές και διαισθητικό πλαίσιο για την αγορά κρυπτονομισμάτων με μετρητά.

Ανταλλαγή πολλαπλών στοιχείων

Στο StormGain, μπορείτε να ανταλλάξετε όλους τους κρυπτονομύμους (κρυπτονομίσματα μαζικής υιοθέτησης), π.χ. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP, Bitcoin Cash (BCH), Stellar Lumens (XLM) και Monero (XMR) (βλ. Εικόνα 01).

Εικόνα 01: Κορυφαία διαθέσιμα κρυπτονομίσματα με το StormGain // Εικόνα από StormGainΣχήμα 01: Κορυφαία διαθέσιμα κρυπτονομίσματα με το StormGain // Εικόνα από StormGain

Τα κουπόνια των κρυπτογράφων και άλλων βετεράνων στην αγορά κρυπτογράφησης βρίσκονται επίσης στο μενού: Bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), Neo (NEO), New Economic Movement (XEM), EOS (EOS), QTUM και IOTA ( MIOTA) (βλέπε σχήμα 02).

Σχήμα 02: Τα δημοφιλή altcoins για κερδοφόρες συναλλαγές υποστηρίζονται από το StormGainΣχήμα 02: Τα δημοφιλή altcoins για κερδοφόρες συναλλαγές υποστηρίζονται από το StormGain // Image by StormGain

Τα πιο περιζήτητα altcoins νέας γενιάς, π.χ. Τα Tron (TRX) και Cardano (ADA), είναι διαθέσιμα στο StormGain. Για εύκολους διακανονισμούς και την πιο ασφαλή επιλογή συναλλαγών, το stablecoin του US Dollar Tether (USDT) υποστηρίζεται από την πλατφόρμα.

Εκπαίδευση πρώτα

Η ομάδα του StormGain δημιούργησε μια ειδική εκπαιδευτική σελίδα για αρχάριους crypto. Κάθε νέος έμπορος μπορεί να εκσυγχρονίσει την κατανόησή του σχετικά με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων μέσω μιας σειράς μαθημάτων (βλ. Σχήμα 03).

Σχήμα 03: Λίστα διαθέσιμων μαθημάτων στην καρτέλα Εκπαίδευση του StormGainΣχήμα 03: Λίστα μαθημάτων που είναι διαθέσιμα στην καρτέλα Εκπαίδευση του StormGain // Εικόνα από StormGain

Για να δώσει κίνητρα στη διαδικασία εκπαίδευσης συναλλαγών, το StormGain προσφέρει ένα σύστημα μπόνους για παρακολούθηση μαθημάτων βίντεο. Τα πρώτα μαθήματα εξηγούν πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι StormGain και πώς να ξεκινήσετε την πρώτη σας συναλλαγή (βλ. Σχήμα 04).

Σχήμα 04: Προσομοίωση μαθήματος StormGain. Οι επεξηγήσεις κειμένου του υλικού διατίθενται με αγγλικούς υπότιτλουςΣχήμα 04: Προσομοίωση μαθήματος StormGain. Οι επεξηγήσεις κειμένου του υλικού διατίθενται με αγγλικούς υπότιτλους // Image by StormGain

Κάθε ζευγάρι των μαθημάτων ακολουθείται από ένα τεστ. Μόλις ο μαθητής ολοκληρώσει μια δοκιμή, τα εκπαιδευτικά μπόνους ξεκλειδώνονται γι ‘αυτόν (βλ. Σχήμα 05).

Σχήμα 05: Στιγμιότυπο οθόνης μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής Σχήμα 05: Στιγμιότυπο οθόνης μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής “Πώς να ανοίξετε ένα εμπόριο στο Stormgain” του StormGain // Εικόνα από StormGain

Η ομάδα προϊόντων συνιστά ιδιαίτερα να παρακολουθήσετε όλες τις διαλέξεις του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου για να βελτιώσετε τις εμπορικές σας δεξιότητες και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Αγορά Crypto με μετρητά στο StormGain: Οδηγός βήμα προς βήμα

Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με μετρητά μέσω του λογαριασμού σας στο StormGain.

1. Πρέπει να εγγραφείτε και να επαληθεύσετε τους λογαριασμούς σας. Απλώς πρέπει να επικυρώσετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (βλ. Εικόνα 06).

Σχήμα 06: Απαιτείται επαλήθευση του e-mail και του αριθμού τηλεφώνου για την αποφυγή του ηλεκτρονικού ψαρέματος και του πλημμύραςΣχήμα 06: Απαιτείται επαλήθευση του e-mail και του αριθμού τηλεφώνου για την αποτροπή του ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και της πλημμύρας // Image by StormGain

Η εγγραφή διαρκεί μόνο δύο λεπτά και ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος να αγοράσει κρυπτογράφηση με μετρητά.

2. Κάντε κλικ στο «Αγορά κρυπτογράφησης με κουμπί κάρτας» που βρίσκεται στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης. Θα ανακατευθυνθείτε στο μενού όπου μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις προϋποθέσεις για την αγορά σας «fiat-to-crypto» (βλ. Σχήμα 07).

Εικόνα 07: Στιγμιότυπο οθόνης κατάθεσης.Σχήμα 07: Στιγμιότυπο οθόνης // Εικόνα από StormGain

Εδώ, ο έμπορος μπορεί να επιλέξει τον τύπο κέρματος που θα ήθελε να αγοράσει (Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), XRP ή USDT stablecoin), το ποσό που θα αγοράσει στα Δολάρια ΗΠΑ, και το fiat payate για το εμπόριο.

Την ώρα του τύπου, είναι διαθέσιμες δύο πύλες πληρωμής, Koinal και Simplex. Και οι δύο έχουν αστρική φήμη, ισχυρές επιδόσεις, υποστηρίζουν καταθέσεις Visa και Mastercard και προσφέρουν λογικές χρεώσεις συναλλαγής. Ο παγκόσμιος κορυφαίος προμηθευτής fiat με έδρα το Ισραήλ, η Simplex χρεώνει στους χρήστες 5% ή 10 $ USD (όποιο είναι υψηλότερο). Το Koinal με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες με τέλη 4%.

3. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, ο έμπορος ανακατευθύνεται στην πύλη πληρωμής – το τελευταίο βήμα πριν αγοράσει κέρματα.

Εδώ, ο χρήστης πρέπει να εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, το επώνυμο, τη διεύθυνση e-mail και τον αριθμό τηλεφώνου του (βλ. Σχήματα 08 και 09).

Σχήμα 08: Τίποτα το ιδιαίτερο σε σύγκριση με μια συνηθισμένη αγορά στο Amazon ή στο eBayΣχήμα 08: Τίποτα το ιδιαίτερο σε σύγκριση με μια συνηθισμένη αγορά στο Amazon ή στο eBay // Image by TwitterΣχήμα 09: Απαιτείται διεύθυνση χρέωσης και στοιχεία επικοινωνίας για σωστές λογιστικές διαδικασίες και διαδικασίες έκτακτης ανάγκηςΣχήμα 09: Απαιτείται διεύθυνση χρέωσης και στοιχεία επικοινωνίας για κατάλληλες διαδικασίες λογιστικής και έκτακτης ανάγκης // Image by StormGain

Κάνοντας κλικ στο πλακίδιο “Πληρωμή τώρα”, ο χρήστης θα μεταφερθεί στη σελίδα επαλήθευσης. Προκειμένου να επαληθευτεί η ταυτότητα του πελάτη, οι υπόλοιπες διαδικασίες διεξάγονται από τον επεξεργαστή πληρωμών. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η κατάθεση κρυπτογράφησης στον λογαριασμό σας στο StormGain.

Τι να κάνετε με το Crypto σας μετά την αγορά: Συναλλαγές και κέρδη με το StormGain

Το StormGain είναι ένα ενιαίο οικοσύστημα που προσφέρει πολλά εργαλεία για τη σύγχρονη εμπειρία κρυπτογράφησης. Με την αγορά των πρώτων διακριτικών κρυπτογράφησης του χρήστη, ο χρήστης μπορεί να τα δοκιμάσει όλα σε μία εφαρμογή.

Συναλλαγή Crypto με StormGain

Παρά τις πολλές περιπτώσεις χρήσης που εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο, τα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται κυρίως για συναλλαγές υψηλού κέρδους. Με το StormGain, μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εμπειρία με άνετο και μοντέρνο τρόπο.

StormGain’s η διεπαφή συναλλαγών είναι πραγματικά διαισθητική (βλ. Σχήμα 10). Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα συναλλαγής», θα δοθεί στον χρήστη η επιλογή να επιλέξει εάν θέλει να «παραγάγει» τα περιουσιακά του στοιχεία (να αγοράσει) ή να τα «κοντεύει» (να πουλήσει). Για ζεύγη συναλλαγών Bitcoin (BTC) με USDT, προσφέρεται πολλαπλασιαστής (μόχλευση) έως 200x.

Εικόνα 10: Διεπαφή συναλλαγών της StormGain // Εικόνα από StormGainΣχήμα 10: Διεπαφή συναλλαγών της StormGain // Εικόνα από StormGain

Ενεργοποιώντας έναν πολλαπλασιαστή, ο χρήστης μπορεί να ενισχύσει τα οφέλη του, αλλά μπορεί επίσης να επιτύχει σημαντικές απώλειες. Αυτός ο δείκτης πολλαπλασιάζει το μερίδιο του εμπορίου, οπότε οι έμποροι θα πρέπει να είναι απίστευτα προσεκτικοί με μοχλευμένες θέσεις.

Ανταλλαγή Crypto με StormGain

Οι χρήστες του StormGain μπορούν επίσης να ανταλλάξουν το crypto τους σε προσιτές τιμές. Στη λειτουργία «Ανταλλαγή», η τιμή μπορεί να οριστεί από τον ίδιο τον χρήστη. Η παραγγελία μεταδίδεται στη μηχανή διαπραγμάτευσης, επιτρέποντας σε άλλους χρήστες να τη δουν (βλ. Σχήμα 11).

Εικόνα 11: Λειτουργία «Ανταλλαγής» του StormGain // Εικόνα από StormGainΣχήμα 11: Λειτουργία «Ανταλλαγής» του StormGain // Εικόνα από το StormGain

Μόλις η τιμή φτάσει στο επίπεδο που ορίζει ο χρήστης, η παραγγελία συμπληρώνεται αυτόματα. Εκτός από την παραγγελία, δεν απαιτείται περαιτέρω ενέργεια από τον έμπορο.

Στη λειτουργία “Άμεση”, ο χρήστης κάνει ακόμα λιγότερα: απλώς επιλέξτε τα προτιμώμενα ζεύγη συναλλαγών και ανταλλάξτε τα διακριτικά σας με ένα κλικ. Η ίδια η υπηρεσία λειτουργεί ως αντισυμβαλλόμενος.

Κερδίστε με το StormGain

StormGain’s Το πρόγραμμα καταθέσεων λειτουργεί ως απλή κατάθεση για κλασική τραπεζική. Ο χρήστης κλειδώνει τα χρήματά του για μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο και κερδίζει οφέλη από την αδράνεια. Όσο περισσότερα crypto κατατίθενται, τόσο υψηλότερη είναι η αναλογία απόδοσης (προσφέρεται από το StormGain) (βλ. Σχήμα 12).

Εικόνα 12: Στιγμιότυπο οθόνης «Κερδίστε ενδιαφέρον» από τον ιστότοπο του StormGainΣχήμα 12: Στιγμιότυπο “Κερδίστε ενδιαφέρον” από τον ιστότοπο του StormGain // Εικόνα από StormGain

Η ελάχιστη κατάθεση για αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 500 USDT. Όταν ο χρήστης φτάσει στο επίπεδο «Diamond» (με υπόλοιπο 5.000 USDT), ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει ετήσιο λόγο επιτοκίου που είναι πολύ υψηλότερο από κάθε κλασική τράπεζα. Ο ελάχιστος χρόνος πλαισίου για το κλείδωμα είναι περίοδος 30 ημερών.

Πρόγραμμα πίστης

Η πλατφόρμα του StormGain προσφέρει ένα προσοδοφόρο πρόγραμμα μπόνους για πιστούς εμπόρους. Η κατάσταση του χρήστη σε αυτό το πρόγραμμα εξαρτάται από δύο εισόδους – τη συνολική αξία του νομίσματος που είναι αποθηκευμένη στον λογαριασμό και τη συνολική συναλλαγή και τον όγκο συναλλαγών. Οι πιστοί χρήστες μπορούν να απολαύσουν εκπτώσεις αμοιβών, υψηλά μπόνους στο πρόγραμμα κερδών, ακόμη και μπόνους κατάθεσης (βλ. Εικόνα 13).

Σχήμα 13: Πρόγραμμα πιστότητας του StormGainΣχήμα 13: Πρόγραμμα αφοσίωσης StormGain // Εικόνα από StormGain

Για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης, ο χρήστης πρέπει να καταθέσει τουλάχιστον 500 USDT. Η κατάσταση «Χρυσός» μπορεί επίσης να εκχωρηθεί στον χρήστη του οποίου ο όγκος συναλλαγών έχει ξεπεράσει τα 150.000 USD.

Τέλος, ένας έμπορος μπορεί να δημιουργήσει έσοδα από την κοινωνική του έκθεση συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα παραπομπής του StormGain. Με ένα κλικ, αυτό δημιουργεί έναν μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απεριόριστο αριθμό φίλων του χρήστη (βλ. Εικόνα 14).

Σχήμα 14: Πρόγραμμα παραπομπής του StormGainΣχήμα 14: Πρόγραμμα παραπομπής του StormGain // Εικόνα από το StormGain

Μόλις καταχωρηθεί μια παραπομπή και ξεκινήσει την πρώτη του συναλλαγή, ο κάτοχος του συνδέσμου θα αρχίσει να λαμβάνει 15% για όλες τις χρεώσεις συναλλαγών που πληρώνει η παραπομπή..

Συμπέρασμα

Η αγορά κρυπτογράφησης με fiat παραμένει η πιο διαισθητική και κατανοητή μέθοδος για να ξεκινήσετε την εμπειρία με στοιχεία blockchain. Το StormGain έχει αναπτύξει ένα εύχρηστο οικοσύστημα για κρυπτονομικές αγορές, συναλλαγές και ανταλλαγές.

Με την υποστήριξη των κορυφαίων πωλητών πληρωμών fiat, η πιστωτική κάρτα PayMate της StormGain προσφέρει ένα ασφαλές και κερδοφόρο μέσο για άμεσες αγορές κρυπτονομισμάτων. Οι συναλλαγές, οι ανταλλαγές και οι λειτουργίες απόκτησης επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε το StormGain ως ένα ενιαίο οικοσύστημα για κρυπτονομίσματα.