Πώς οι πλατφόρμες συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin προσαρμόζουν τα μέσα τους στη μέση της Bullish Market: Περίπτωση του Χόμπι

Το 2020, η διαπραγμάτευση παραγώγων κρυπτογράφησης αντικατέστησε την spot spot ως το πιο δημοφιλές τμήμα ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων. Για να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις των εξελιγμένων και λιανικών εμπόρων, το Huobi Futures – το σκέλος παραγώγων του Huobi Global crypto exchange ecosystem – εισάγει νέα μέσα.

Το Huobi Futures συναντά το bullish run κλειδωμένο και φορτωμένο: καινοτομίες και προσαρμογές

Το Huobi Futures, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018, είναι ένα οικοσύστημα παραγώγων κρυπτογράφησης από την Huobi Global, ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια ψηφιακών στοιχείων. Το Huobi Futures παρέχει τις υπηρεσίες συμβάσεων και συναλλαγών επιλογών σε πολλαπλά νομίσματα: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Huobi Token (HT), Filecoin (FIL) και ούτω καθεξής.

Για να εγγυηθεί σε όλους τους πελάτες ένα προηγμένο επίπεδο εμπορικής εμπειρίας, η Huobi Futures παρουσιάζει καθημερινές διευθετήσεις και μέσα stop-loss / take-profit.

Καθημερινές διευθετήσεις

Ξεκινώντας από τις 7 Ιανουαρίου 2021 (GMT + 8), το Huobi Futures εφαρμόζει ημερήσιους διακανονισμούς για συμβόλαια με περιθώρια κέρματος. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους εμπόρους να δημιουργήσουν μια πολύ πιο ευέλικτη στρατηγική, αφού μπορούν να αποσύρουν τα πραγματοποιηθέντα κέρδη αμέσως μετά το κλείσιμο των σορτς και των επιθυμιών.

Επομένως, δεν χρειάζεται να περιμένετε την Παρασκευή: οι στρατηγικές συναλλαγών μπορούν να προσαρμόζονται καθημερινά και οι πελάτες μπορούν να ξοδεύουν χρήματα πιο αποτελεσματικά.

Τύποι συμβάσεων

(περίοδος λήξης) Προϋποθέσεις πριν από την προσαρμογή Συνθήκες μετά την προσαρμογή

Εβδομαδιαίος Παραδίδεται στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή Παραδίδεται στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή. εγκαταστάθηκε στις 16:00 (GMT + 8) κάθε μέρα εκτός από την Παρασκευή.
Κάθε εβδομάδα Τακτοποιείται στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή Τακτοποιείται στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή
Τριμηνιαίος Εγκαταστάθηκε στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή Εγκαταστάθηκε στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή
Τριμηνιαία Τακτοποιείται στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή Τακτοποιείται στις 16:00 (GMT + 8) κάθε Παρασκευή

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: αυτή η υπηρεσία μπορεί να ανασταλεί προσωρινά σε περίπτωση βάναυσης διόρθωσης της αγοράς χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. Αρχικά, η υπηρεσία προσφέρεται σε δοκιμαστική βάση έως τις 30 Ιουνίου 2021 (GMT + 8).

Διακοπή ζημιών και κέρδη

Τα κυριότερα μέσα διαχείρισης κινδύνου – συγκεκριμένα, οι απώλειες και τα κέρδη λήψης – πρέπει να αναφέρονται ως εντολές κλεισίματος θέσης με προκαθορισμένες συνθήκες ενεργοποίησης (τιμή ενεργοποίησης της εντολής λήψης κέρδους ή διακοπής ζημίας) και τιμή.

Ο καθορισμός stop-loss και take-profit εξαλείφει την ανάγκη για τους εμπόρους να ελέγχουν τις κινήσεις των τιμών χειροκίνητα και να πραγματοποιούν συνηθισμένες παραγγελίες αγοράς / πώλησης στην αγορά.

Λογική

Για να επιτρέψει στους εμπόρους να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια κυμαινόμενη αγορά κατά τη διάρκεια του bullish ράλι, το Huobi Futures εφαρμόζει δυνατότητες stop-loss και take-profit για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης νομισμάτων, swap περιθωρίου νομισμάτων και swap περιθωρίου USDT στη διεπαφή ιστού και την έκδοση API της μηχανής διαπραγμάτευσης.

Νέα μέσα είναι διαθέσιμα από τις 7 Ιανουαρίου 2021 (GMT + 8).

Πώς λειτουργούν οι SL και TP στο Huobi Futures?

Οι στάσεις-απώλειες και τα κέρδη λήψης μπορούν να διευθετηθούν τόσο για τις υπάρχουσες όσο και για τις νέες θέσεις. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν μια εντολή take-profit ή stop-loss για μια συγκεκριμένη θέση ή να τα ορίσουν και τα δύο ταυτόχρονα.

Για να απεικονίσει τον τρόπο λειτουργίας των stop-loss και take-profit, το Huobi Futures συνοψίζει παραδείγματα συμπεριφοράς νέων και υπαρχουσών θέσεων με αυτά τα μέσα ενεργοποιημένα.

Ορίστε μια εντολή take-profit και stop-loss κατά το άνοιγμα μιας θέσης

Παραγγελία κέρδους-κέρδους και stop-loss Ανοιχτό μακρύ (Αγορά) Ανοιχτό κοντό (Πώληση)
(Κλείσιμο θέσης) Παραγγελία κέρδους Τιμή οριακής παραγγελίας < Tigger τιμή παραγγελίας κέρδους Τιμή οριακής παραγγελίας >Tigger τιμή παραγγελίας κέρδους
(Κλείσιμο θέσης) Εντολή Stop-loss Τιμή οριακής παραγγελίας > Τιμή ενεργοποίησης της τιμής stop-loss Τιμή οριακής παραγγελίας < Τιμή ενεργοποίησης της τιμής stop-loss

Ορίστε μια εντολή take-profit και stop-loss για μια υπάρχουσα θέση

Παραγγελία κέρδους-κέρδους και stop-loss Παρατεταμένες θέσεις Πρακτικές θέσεις
(Κλείσιμο θέσης) Παραγγελία κέρδους Τελευταία τιμή < Ενεργοποίηση τιμής παραγγελίας κέρδους Τελευταία τιμή >Ενεργοποίηση τιμής παραγγελίας κέρδους
(Κλείσιμο θέσης) Εντολή Stop-loss Τελευταία τιμή > Τιμή ενεργοποίησης της παραγγελίας stop-loss Τελευταία τιμή

Και οι δύο τύποι παραγγελιών λειτουργούν μόνο για κλείσιμο θέσεων. Μόλις η εντολή ανοίγματος θέσης (όριο) συμπληρωθεί πλήρως ή εν μέρει, οι αντίστοιχες παραγγελίες stop-loss και take-profit πηγαίνουν "Τοποθετημένο" κατάσταση.

Οι εντολές take-profit και stop-loss που τοποθετούνται ταυτόχρονα είναι αλληλένδετες: όταν ενεργοποιηθεί η πρώτη, η άλλη ακυρώνεται αμέσως.

Πώς να καθορίσετε τις απώλειες και τα κέρδη λήψης

Stop-loss και take-profit μπορούν να τοποθετηθούν για υπάρχουσες και νέες θέσεις, έτσι ώστε η προσαρμογή του κινδύνου να μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το άνοιγμα των συναλλαγών ή μετά.

Πώς να καθορίσετε τις απώλειες και τα κέρδη λήψης για μια νέα θέση

Το Trader Alice αντιμετωπίζει 17.000 USDT ως ένα αξιόπιστο επίπεδο υποστήριξης σε μια πτώση της τιμής Bitcoin (BTC). Εν τω μεταξύ, μπορεί να ακολουθήσει μια βάναυση διόρθωση εάν οι αρκούδες καταφέρουν να καταστέλλουν το BTC κάτω από 16,800 USDT. Αλλά το επίπεδο των 18.000 USDT είναι πιθανότατα η πιο κοντινή αντίσταση, οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να κερδίσουμε κέρδη σε αυτό το επίπεδο.

Ως αποτέλεσμα, η Alice αποφασίζει να εισέλθει στο χρηματιστήριο στα 17.000 USDT, ορίζοντας το stop-loss στα 16,800 USDT και το take-profit στα 18.000 USDT.

Για να πραγματοποιήσει αυτήν τη στρατηγική, πρέπει να ορίσει μια οριακή σειρά, SL και TP. Έτσι, πρέπει να διαλέξει "Οριακή παραγγελία" – "Όριο διακοπής" επιλογές και προσαρμόστε τους όρους παραγγελίας:

Η Alice έθεσε τις απώλειες διακοπής για το BTC που πέφτουν στα 17.000Εικόνα από το Huobi FuturesΗ Αλίκη επιβεβαιώνει 16.900 ως επίπεδο για το stop-lossΕικόνα από το Huobi Futures

Μόλις οριστεί η παραγγελία, η Άλις πρέπει να σπρώξει "Ανοιχτό μακρύ (Αγορά)" για να το ενεργοποιήσετε. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του stop-loss και του take-profit "Άνοιγμα παραγγελιών-ορίων παραγγελιών" μενού.

Εδώ η Αλίκη μπορεί να ελέγξει τις παραγγελίες τηςΕικόνα από το Huobi Futures

Μόλις μια παραγγελία ενεργοποιηθεί από κινήσεις τιμών (είτε SL είτε TP, όποιο από τα δύο προκύψει πρώτο), μια άλλη ακυρώνεται αυτόματα.

Πώς να ορίσετε stop-loss και take-profit για μια ανοιχτή θέση

Η ρύθμιση SL και TP για μια θέση που είναι ήδη ανοιχτή φαίνεται ελαφρώς ευκολότερη. Εάν ο έμπορος Bob βρίσκεται σε μακροχρόνια θέση από 17.000 USDT / BTC και η τιμή του βασιλιά νομίσματος είναι περίπου 18.000 USDT, μπορεί να είναι έτοιμος να λάβει κέρδη. Μπορεί να το κάνει με δύο τρόπους: από την τιμή σε USDT και από το ποσοστό κέρδους.

Ορισμός οριακών παραγγελιών ανά τιμήΕικόνα από το Huobi Futures

Επιλέγοντας το "Ανά τιμή" μέθοδος, ο Τομ μπορεί να ορίσει 18.500 USDT ως "Πάρε κέρδος" τιμή και 17.500 USDT ως "στάση-απώλεια" τιμή. Μόλις ενεργοποιηθούν δύο παραγγελίες, ενεργούν παρόμοια με αυτές της Αλίκης.

Καθορισμός παραγγελιών με ποσοστά κέρδουςΕικόνα από το Huobi Futures

Επίσης, ο Μπομπ μπορεί να επιλέξει το "Με ποσοστό κέρδους" τρόπος και αποφασίστε ποιο κέρδος θα ήταν αρκετό για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση της αγοράς.

Συμπέρασμα

Το Bitcoin Futures πρέπει να αναφέρεται ως κερδοσκοπικά συμβόλαια που παρέχουν στους εμπόρους έκθεση σε αγορές κρυπτογράφησης χωρίς να αγοράζουν άμεσα μάρκες. Η Huobi Futures είναι ένας αξιόπιστος προμηθευτής υπηρεσιών συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin (BTC).

Για να εξασφαλίσει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των συναλλαγών, η ομάδα της εισήγαγε καθημερινό διακανονισμό συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης (αντί εβδομαδιαίας), καθώς και μέσα stop-loss και take-profit για θέσεις με περιθώριο κέρματος.