Τρόπος επιλογής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Οι τίτλοι διαβάζουν συνεχώς ότι υπάρχουν πολλές παραβιάσεις, κλοπές, παγωμένα περιουσιακά στοιχεία και ανταλλαγές που κλείνουν το κατάστημα και εξαφανίζονται εν μία νυκτί. Αυτό κάνει πολλούς νεοεισερχόμενους να κρυπτογραφούν λίγο άβολα στο πού να τοποθετήσουν την εμπιστοσύνη τους σε μια ανταλλαγή. Ενώ πολλοί μπορεί να συρρέουν Νομισματική βάση για το όνομά του, την ευκολία χρήσης και άλλα αξιόπιστα χρηματιστήρια Bitcoin για τη λήψη χρημάτων μέσα και έξω από την ανταλλαγή, υπάρχουν και άλλες επιλογές εκεί έξω, αλλά το ερώτημα είναι αν αυτές οι άλλες ανταλλαγές είναι ένα ασφαλές μέρος για να κερδίσετε χρήματα.

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τις μεγαλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, αυτές με την καλύτερη ρευστότητα και ασφάλεια.

Πώς να ξεκινήσετε με τέσσερα απλά βήματα

Βήμα 1: Ανοίξτε μια εγχώρια ανταλλαγή κρυπτογράφησης στη χώρα σας και επαληθεύστε τον λογαριασμό σας. Συνιστάται να ανοίξετε λογαριασμό με ανταλλαγή στη χώρα σας, με διεύθυνση. Εάν κάτι πάει στραβά, θα ξέρετε πού να βρείτε την ανταλλαγή και τις κατάλληλες αρχές για να επικοινωνήσετε.

Βήμα 2: Καταθέστε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό ανταλλαγής κρυπτογράφησης και ξεκινήστε να αγοράζετε Bitcoin. Μπορείτε να σταματήσετε εδώ αν το επιλέξετε. Εάν θέλετε να αγοράσετε άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από τα μεγάλα, όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin κ.λπ., προχωρήστε στο τρίτο βήμα.

Βήμα 3: Ανοίξτε έναν λογαριασμό ανταλλαγής κρυπτογράφησης που προσφέρει μια ποικιλία altcoins. Αυτές οι ανταλλαγές συνήθως δεν δέχονται καταθέσεις fiat, γι ‘αυτό εσείς, στα βήματα ένα και δύο, αγοράσατε το Bitcoin για να μπορείτε να το ανταλλάξετε με άλλα νομίσματα.

Βήμα 4: Μετά την επαλήθευση του λογαριασμού σας, στείλτε το Bitcoin που αγοράσατε από το ανταλλακτικό αποδοχής fiat στο νέο κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο. Μόλις φτάσει, μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε άλλα νομίσματα με το Bitcoin σας. Όταν αποφασίσετε να πουλήσετε, θα πρέπει να το μετατρέψετε ξανά σε Bitcoin και να το στείλετε ξανά στον λογαριασμό αποδοχής fiat. Μόλις φτάσει εκεί, το πουλάτε ξανά για να μετατρέψετε σε μετρητά και να το μεταφέρετε στην τράπεζά σας.

Ανταλλαγές Bitcoin με κορυφαία βαθμολογία

Ανταλλαγές που επιτρέπουν καταθέσεις fiat: Καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin σε δολάρια ΗΠΑ

  • Coinbase / GDAX
  • Κράκεν
  • Δίδυμοι
  • Bitstamp
  • CEX: IO

Ανταλλαγές που δέχονται μόνο κρυπτονομίσματα: Σύγκριση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

  • Poloniex
  • Bittrex
  • Bitfinex
  • Λίκι

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πλοήγηση σε ανταλλαγή Bitcoin

1. Προσφορές νομισμάτων

Πολλά χρηματιστήρια προσφέρουν μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή νομίσματα, όπως Bitcoin, Litecoin και Ethereum. Υπάρχουν μόνο λίγες ανταλλαγές που προσφέρουν μια ευρύτερη ποικιλία νομισμάτων. Αυτές οι ανταλλαγές είναι συνήθως αυτές που δεν δέχονται καταθέσεις fiat.

2. Ρευστότητα

Η ρευστότητα αναφέρεται στην ευκολία αγοράς / πώλησης στην αγορά. Η υψηλή ρευστότητα σημαίνει ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός αγοραστών / πωλητών. Η υψηλή ρευστότητα είναι καλή καθώς οδηγεί σε καλύτερη ανακάλυψη τιμών και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ταχύτερες συναλλαγές, ενδέχεται να μπορείτε να αποφύγετε τα τέλη κατασκευαστή / λήψης, που συζητούνται παρακάτω.

3. Ασφάλεια

Το επίπεδο και ο τύπος των μηχανισμών ασφαλείας που χρησιμοποιούνται από μια ανταλλαγή είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των κερμάτων σας. Παραδείγματα ορθών πρακτικών ασφάλειας που πραγματοποιούνται από ανταλλαγές περιλαμβάνουν:

α) Διατήρηση καταθέσεων σε ψυκτική αποθήκευση · Αυτό σημαίνει ότι τα κέρματά σας εκτός σύνδεσης, πέρα ​​από την πρόσβαση των χάκερ. Οι δημοφιλείς μέθοδοι ψυχρής αποθήκευσης περιλαμβάνουν πορτοφόλια συσκευών, όπως Καθολικό ή θα μπορούσε να είναι ακόμη και πορτοφόλια χαρτιού για κρυπτογράφηση.

β) Διαθεσιμότητα επιλογής ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων – αυτό θα αυξήσει την ασφάλεια του λογαριασμού. Πολλές ανταλλαγές δεν επιτρέπουν συναλλαγές χωρίς σύνδεση ταυτότητας δύο παραγόντων. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ενισχυτή ασφαλείας ούτως ή άλλως. Κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε, θα πρέπει να εισαγάγετε ένα σύνολο τυχαίων αριθμών από την εφαρμογή (έλεγχος ταυτότητας Google), οι οποίοι αλλάζουν κάθε 30 δευτερόλεπτα.

γ) Κρυπτογράφηση και επαλήθευση email · για κάθε συναλλαγή θα σταλεί ένα email στο λογαριασμό σας για επιβεβαίωση της συναλλαγής. Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια συναλλαγή που δεν αναγνωρίζετε, τότε ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί – ενεργήστε γρήγορα!

4. Επίπεδο υποστήριξης πελατών

Η ποιοτική, ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών θα εξοικονομήσει χρόνο και θα μειώσει το άγχος, ειδικά στο γρήγορο περιβάλλον. Προβλήματα σχετικά με τη διαδικασία επαλήθευσης, τις καταθέσεις / αναλήψεις, την ανάληψη χρημάτων και τις εντολές συναλλαγών θα πρέπει να επιλυθούν γρήγορα από την ομάδα υποστήριξης πελατών ανταλλαγών.

5. Τέλη συναλλαγών

Τα χαμηλά τέλη συναλλαγών για αγορά και πώληση είναι σημαντικά αν πρόκειται να κάνετε συναλλαγές συχνά. Είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις χρεώσεις της ανταλλαγής σας, με άλλες ανταλλαγές για να βρείτε τις καλύτερες τιμές.

6. Ευκολία χρήσης

Αυτό είναι αυτονόητο, εάν δεν είναι εύκολο στη χρήση, πιθανότατα δεν θα το χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, όταν μια ανταλλαγή εμφανίζει μόνο συναλλαγές σε Bitcoin, είναι δύσκολο να καταλάβετε πόσα πραγματικά χρήματα ξοδεύετε. Αυτό δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη. Η γενική πλοήγηση πρέπει να είναι απλή, να αναζητά καθαρά σχέδια για να διευκολύνει την εμπειρία του χρήστη.

Προσέξτε για αμοιβές!

Δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές χωρίς χρέωση ακόμα, ίσως στο Robinhood μπορείτε, αλλά για την πλειοψηφία, υπάρχουν χρεώσεις που πρέπει να πληρώσετε με κάθε συναλλαγή που κάνετε. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα διάφορα τέλη που ίσως χρειαστεί να πληρώσετε κατά την αγορά ή την πώληση.

Τέλη δικτύου / ανθρακωρύχων

Αυτές οι χρεώσεις διασφαλίζουν την γρήγορη επεξεργασία των συναλλαγών σας από ανθρακωρύχους. Πολλές ανταλλαγές θα ορίσουν αυτό το ποσοστό αυτόματα. Εδώ προέρχεται η «ανταμοιβή» για τα ορυχεία, εάν είστε ανθρακωρύχος.

Τέλη μετατροπής – 0,5% έως 5%

Αυτές οι χρεώσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ανταλλαγές κερδίζουν χρήματα στη συναλλαγή σας και ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας. Για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να αγοράσετε Bitcoin μέσω του Coinbase, χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα, θα σας κοστίσει 3,99 τοις εκατό, ενώ η απευθείας αγορά μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού θα ήταν μόνο 1,49 τοις εκατό, ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Τέλη κατασκευαστή και λήψης – 0,1% έως 0,5%

Η προμήθεια Maker / Taker είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο τα χρηματιστήρια έχουν κέρδος και δεν τα έχει κάθε ανταλλαγή, επομένως αν μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις, που είναι περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Το υψηλότερο φάσμα τελών περίπου 0,25 τοις εκατό σχετίζεται με τους αναδόχους, οι οποίοι πραγματοποιούν παραγγελίες που ταιριάζουν αμέσως από έναν άλλο χρήστη. Αντίθετα, οι κατασκευαστές, των οποίων οι παραγγελίες δεν ταιριάζουν αμέσως από άλλο χρήστη, προσθέτουν ρευστότητα στην αγορά και καταβάλλουν χαμηλότερα τέλη. Αυτή η χρέωση υπολογίζεται ως ποσοστό της αγοράς ή της πώλησής σας και το ποσοστό αυτό βασίζεται στον όγκο των συναλλαγών σας τις τελευταίες 30 ημέρες.

Οπλισμένοι με όλες αυτές τις πληροφορίες, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάτε εκεί έξω και να κάνετε μια σταθερή επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παρέχει υψηλό επίπεδο υποστήριξης και ασφάλειας.