Ο πλήρης οδηγός για αρχάριους στο OKEx – Αναθεώρηση 2018

Τι είναι το OKEX?

Το OKEX είναι μια κινεζική πλατφόρμα ανταλλαγής με όγκο συναλλαγών άνω των 1,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων (σύμφωνα με το OKEX Coinmarketcap). Ιδρύθηκε το 2014, το OKEX θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο. Μετά την περίφημη καταστολή των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Κίνα το 2017, η εταιρεία αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη τοποθεσία ανταλλαγής OKEX. Αυτή τη στιγμή λειτουργεί στο Χονγκ Κονγκ.

Η ανταλλαγή λειτουργεί τόσο ως ιστότοπος με το OKEX API όσο και ως εφαρμογή για υπολογιστές. Εκτός από την προσφορά νομισμάτων σε συναλλαγές που είναι χαρακτηριστικές για την πλειονότητα των παραδοσιακών ανταλλαγών, το OKEX επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να ασχολούνται με συναλλαγές fiat-to-crypto. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για Κινέζους πελάτες, δεδομένου ότι το κινεζικό γιουάν είναι το μόνο νόμισμα που γίνεται αποδεκτό εδώ, αλλά ταυτόχρονα η πλατφόρμα περιλαμβάνει πάνω από εκατό διαφορετικά altcoins.

Όπως δηλώνει το OKEX Wiki, υπάρχουν περισσότερα από 400 ζεύγη συναλλαγών στο OKEX. Τα περισσότερα ζεύγη συναλλαγών είναι έναντι Bitcoin, Ethereum ή USDT. Η OKEX κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα το δικό της διακριτικό που ονομάζεται OKB, το οποίο ισοδυναμεί με το εγγενές διακριτικό BNB της Binance. Η τρέχουσα τιμή είναι περίπου 4,5 $ ανά διακριτικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το OKEX επιτρέπει στους χρήστες του να ψηφίζουν με τα κουπόνια τους OKB για τα οποία θα πρέπει να προστεθεί ICO δίπλα στην ανταλλαγή. Υπάρχουν πολλά altcoins που δεν έχουν προστεθεί ακόμη, αλλά μπορείτε να έρθετε και να ψηφίσετε ένα συγκεκριμένο νόμισμα για να αυξήσετε τις πιθανότητες να συμπεριληφθούν. Ρίξτε μια ματιά στο OKEX Twitter ή στο OKEX Reddit για τα τελευταία νέα του OKEX.

Η ανταλλαγή ΟΚΕΧ διαθέτει πολλά εξελιγμένα μέσα για ενεργούς εμπόρους (συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του ΟΚΕΧ, βραχυπρόθεσμες συναλλαγές περιθωρίου και ούτω καθεξής) Όσον αφορά την διαπραγμάτευση περιθωρίου, μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε μόχλευση 1:20 το μέγιστο που είναι η υψηλότερη αναλογία οποιωνδήποτε χρηματιστηρίων κρυπτονομισμάτων ή χρηματιστών CFD. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτά τα εργαλεία δεν είναι φιλικά προς τους αρχάριους, οπότε χρησιμοποιήστε τα με δική σας ευθύνη. Επιπλέον, η OKEX πρόσθεσε πρόσφατα αλγοριθμικά εργαλεία διαπραγμάτευσης.

Μέτρα ασφαλείας

Παρά τη δημοτικότητα και τον τεράστιο όγκο OKEX, δεν έχει γίνει ακόμη επιβεβαιωμένη παραβίαση. Το 2017, υπήρχε μια αναφορά για χάκερ που φέρεται ότι είχαν κλέψει 3 εκατομμύρια δολάρια από την OKEX, αλλά υπήρξε μια αντίδραση από την εταιρεία που παραμένει αμετάβλητη και αρνήθηκε γρήγορα τις κατηγορίες. Τα μέτρα ασφαλείας της OKEX περιλαμβάνουν:

 • ψυκτική αποθήκευση με ένα μέρος των κεφαλαίων?

 • ασφαλή έγγραφα με ιδιωτικά κλειδιά ·

 • Κρυπτογράφηση SoA.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το OKEX?

 1. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής με ορισμένα βασικά δεδομένα.

  Εγγραφείτε

 2. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να καταθέσετε μερικά διακριτικά στο OKEX. Τα μέτρα ασφαλείας απαιτούν κωδικό πρόσβασης 2FA και χρημάτων που χρησιμοποιείται μόνο για την κατάθεση ή ανάληψη χρημάτων στον / από τον λογαριασμό σας. Αν θέλετε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας (κύριος), απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση πορτοφολιού και στείλτε το συγκεκριμένο ποσό κερμάτων στην OKEX USA από το ζεστό / κρύο πορτοφόλι σας.

 3. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα “Διαγράμματα” όπου αναφέρονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά ζεύγη συναλλαγών για διαφορετικές αγορές (συμπεριλαμβανομένου του τοπικού διακριτικού OKB). Για να δείτε ένα σύνθετο γράφημα με σε βάθος ανάλυση τιμών οποιουδήποτε νομίσματος (για παράδειγμα, OKEX IOTA ή OKEX Tron), απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Πλήρης οθόνη» (μπορείτε να προσθέσετε διάφορους δείκτες, εργαλεία διαπραγμάτευσης και να αλλάξετε το επιθυμητό χρονικό πλαίσιο).

  διαγράμματα

 4. Μεταβείτε στην ενότητα «Token Trading» όπου μπορείτε να δείτε το BTC (Bitcoin) να διαπραγματεύεται έναντι του USDT (Tether). Κάτω από την τρέχουσα τιμή, υπάρχει ένα γράφημα που εμφανίζει βολικά τις πιο πρόσφατες διακυμάνσεις των τιμών. Η ενότητα «Αγορά / Πώληση» τοποθετείται στα αριστερά όπου μπορεί κανείς να επιλέξει είτε μια οριακή εντολή είτε μια εντολή αγοράς. Εάν επιλέξετε την οριακή εντολή, μπορείτε να την αλλάξετε ή να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή, εκτός εάν ολοκληρωθεί.

  χαρακτηριστικά συναλλαγώνσυναλλαγή διακριτικών

 5. Για να συμμετάσχετε σε μελλοντικές συναλλαγές, πρέπει να περάσετε με επιτυχία ένα μικρό ερωτηματολόγιο που στοχεύει στον προσδιορισμό του επιπέδου επάρκειας των συναλλαγών σας (αν είστε αρκετά επαγγελματίας για να συμμετάσχετε σε ενεργές συναλλαγές χωρίς σημαντικές απώλειες).

Τέλη OKEX

Πρακτικά, οποιαδήποτε κριτική του OKEX δηλώνει ότι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά της είναι τα εξαιρετικά χαμηλά τέλη συναλλαγών. Οι χρεώσεις OKEX που καταβάλλονται από τους πελάτες καθορίζονται από τον μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών τις τελευταίες 30 ημέρες. Το υψηλότερο τέλος κατασκευαστή ορίζεται στο 0,15%, ενώ το τέλος λήψης φτάνει μόνο το 0,2%. Ταυτόχρονα, αυτά τα τέλη μπορούν να μειωθούν μόνο σε 0,002% και 0,05% για τους κατασκευαστές και τους αγοραστές αντίστοιχα.

Ανάληψη κεφαλαίων

Εάν υπάρχει ανάγκη ανάληψης χρημάτων, απλώς μεταβείτε στο λογαριασμό σας και επιλέξτε “Ανάληψη Token”. Οι νέοι χρήστες πρέπει να προσθέσουν την προσωπική τους διεύθυνση πορτοφολιού στο σύστημα και να καθορίσουν το χρηματικό ποσό που πρέπει να αποσυρθεί σε αυτήν τη διεύθυνση. Τα όρια ανάληψης διαφέρουν για ξεχωριστά altcoins (για παράδειγμα, το ελάχιστο ποσό ανάληψης για το Ethereum ορίζεται σε 0,01 ETC).

Μιλώντας για τα μέγιστα όρια ανάληψης, όλα εξαρτώνται από την επαλήθευση.

Ανεπιβεβαίωτος

0 BTC

Επίπεδο 1

2-100 BTC ανά ημέρα

Επίπεδο 2 (απαιτείται επαλήθευση ταυτότητας)

Απεριόριστο ποσό

Παρεμπιπτόντως, το OKEX έχει υποβληθεί σε κάποια κριτική από τους χρήστες του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προβλήματα με τη διαδικασία επαλήθευσης ή τις αναλήψεις. Οι κριτικές του OKEX περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την αναστολή των αναλήψεων για 3 μήνες.